Bebeğim Altını Değiştirirken Çok Ağlıyor :((

Tarih 01.03.2016 . Yanı sizin bu yazıdan itibaren 2 yıl gectı tam. Ve benım bebegım 24 gunluk,altını degıstırırken su son 1 haftadır tıkanırcasına kıpkırmızı olarak ağlamaya başladı. İlk baslarda alt degıstırmek cok hosuna gıdıyodu noluyor anlamadım. Herkes bekle 40ı cıksın dıyo. Ne 40mış arkadas . Senın kızın artık 2 yasında allah bagıslasın. Gercektende 40 ı cıkınca gectımı tum sıkıntılar?

Evet oğlum 25 aylık oldu bile :)
ilk önce 40 ını beklıyorsun. sonra "100 günü bekle " gazı kalmıycak rahatlıycalsın dediler. Sonra "7. ay ı bekle ele avuca gelecek parklara taşınmaya başlayacaksın " dediler . 18 aylık oldu "aman dikkat cok tehlikeli zamanı" dediler :)
yani 2 yılda anladıgım hep gün saydırdılar :) benden sana tek tavsiyem anın tadını çıkarmaya calış. Gözümün önüne geldi o günler şimdi sen yazınca. Cocuktan sonra hayat cok hızlı gecıyor. Heepsi gelip geçici ufak tefek sancılar. Hisleri gelişiyor ve tepki vermeye başlıyorlar. Bebişinle sağlıklı mutlu yıllar geçirmen dileğiyle :*

Ne hoş yazmışsın çok teşekkür ederim.umarım sıkıntılarımız tez zamanda gecer. Evet sana yazdıktan sonra gaz sancılarımız artmaya devam etti yarın 40ımız çıkıyo ama ben anne olarak duruma daha vakıf olmaya başladım. Kızımla daha iyi anlaşır olduk. Ah bıde gazlarolmasa allahım her yaşında bebişkerimşzi saglıklabuyutmek nasip etsin. Kolay değil sende şimdi meşhur 2 yaş sendromuyla cebelleşiyorsundur bişey sorabilir miyim? Gaz sancısı için ilaç kullandınız mı? Neler yapabilirim? Tavsiyelerin var mı?

2 yaş sendromu bana göre fazla abartılıyor. 2 yaz 2 kış görmüş bir bireyden bahsedıyoruz. herseyi merak edecek öğrenecek,kendinin var oldugunu ispatlamaya çalışacak. elimizden geldiği kadar ona dünyayı güzel tanıtmaya çalışıp , yanımızda guvende oldugunu hissettireceğiz o kadar :)
Gaz için ben (30 günlük falandı) ablalarım ,eşimin dostumun tavsiyesiyle "sab simplex" kullanmıstım Dr bana başka bir ilaç vermıstı aslında ama etkısı olmamıstı. çok memnun kaldım. hiç sıkıntımız olmadı. kullanımını eczacı anlatıyor sana zaten. kılosuna ve ay ı na gore degıssebılıyor cunku. Birde çoraplarını gece gunduz cıkarmamak gerekıyor. Eger emzırıyorsan kendinin yemek tabağına kimyon katabılırsın. bunu da bana hemşire söylemişti.
Umarım minimum gazlı bir 100 gün geçirirsiniz :) Kalipso888

En son sana yazdıktan sonra kimyon kürüne başladım bende. Gunde 2-3 bardak kimyon içiyorum. Bugun bide kızıma da vermeye başladım 1 cay kaşığı. Sanki biraz daha aAlmaya başladı sancıları. Ama dün öyle bir sancısı olduki ortalığı birbirine kattı. Evde onunla tek başıma çok zor başaediyorum böyle durumlarda.momağlıyo ben ağlıyorum. Napacağımı bilemedim. HelAk oldum. Şu an için en büyük temennim kızımın acı çekmemesi

Benim yavrum 2 günlük çok ağlıyor altını değiştirirken, ben de mahvoluyorum o ağlarken inşallah alışır en kısa zamanda

Benim yavrum 2 günlük çok ağlıyor altını değiştirirken, ben de mahvoluyorum o ağlarken inşallah alışır en kısa zamanda
Değiştirirken elini tutsun eşiniz . Bir de yavaşça ssssssh deyin. Ya da pisss pisss. Kendini güvende hissetmesi lazım. Cam pencere açık olmasın. Usudugu için de ağlar. Ve mümkün olduğunca süreyi kısa tutun.

Benim oğlum 16 aylık hala altının değişmesinden hiç hoşlanmıyor. Özellikle dışarıda iken vay halime. Bazı huylar değişmiyor malesef 40. Ya da 100. gün gecmiş olması farketmiyor.

Biz 72 gunluguz artik. İlk bi kaç gün agladi altını değiştirirken. Sonra hiç aglamadi. Hatta hafif ve orta şiddette gaz sancısı olduğunda altını acarsam susuyor, çok garip di mi, bunu başka yaşayan var mı bilmiyorum, o değil de gaz sancıları çok çektiriyor bize bugün ben de ağladım yavrumla beraber, hem de çok agkadik birlikte, Allah tez zamanda bitirsin sıkıntılarımizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…