benim de 35 günlük bebeğim var. aynı sorunu biz de yaşıyoruz. çok heveslenerek memeye yapışıyor, biraz emdikten sonra ağlamaya başlıyor, kıpkırmızı oluyor, vücudunu, başını geriye atıyor. o sırada gazını çıkarınca tekrar biraz daha emiyor, ama çok az, sonra aynı şey tekrar ediyor. benim kızım 20 günlükten beri "İNFANTİL KOLİK" yaşıyor, internetten de araştırdım, aynı belirtiler var. şöyle diyor: "bebek emmek ister, ancak ememez, ağlamaya başlar".. işte bizimki de aynen böyle bir durum. Uykuda vermeye çalışıyorum, çünkü uyanıkken asla almıyor. tabi çocuk ağlıyor, ben ağlıyorum karşılıklı. Umarım kolik durumu bitince (3-4 ay, neyse) bu durum da düzelir. önceleri herkes "sütün az , bu çocuk aç, git mama yap" dedi, ancak süt varken de aynı problem var, yani göğsün doluyken de çocuk emmiyor, birşey farketmiyor. Yani açıkcası ben kendi kendime bu sorunu kolik olayına bağladım, ama bilemiyorum. Acaba aranızda kolik teşhisi konmuş ve böyle emme problemi olan başka kimse var mı?
geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin.çok zor.bizim 2 haftalıkken falan başladı.4.ayda bitti.gözleri kapalı ağlardı yavrum.haftada 2-3 gün acile giderdik ağlaması durmuyor diye.sonra gaz damlası verdiler günde 3 defa onu kullandık.ondan sonra rahatladı biraz.benim sütümde vardı önce ama oğluşumun huzursuzluğundan ve yardım edecek kimse olmadığından kendim beslenemedim ve 3.ayda sütüm kesildi.bu yüzden dikkat edin kendinizi ihmal etmeyin.ben tüm gün birşe yiyemezdim ancak eşim akşam gelince birşeylr yerdim.uyku zaten yoktu.zombi gibi geziyordum.ama geçiyor işte.zor bir süreç
kollarını sallıo sonra ona uyanıo zaten sarmayı denesen yani eger rahatsız olmuosa benim kızımı uyurken sarım dedim uyanmasın die yok imkanı yok sardırmadı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?