Merhaba, benim bebeğimde de aynı sorun 40 günlük civarı başgöstermişti. Çok uğraştım, çok araştırdım ve öğrendim ki bebeğimin laktoz intoleransı varmış. Yani süt proteinin sindiremiyor. Anne sütü ve piyasadaki tüm mamalar dahil. Emerken sürekli ağlıyordu, biberondan da mama ya da anne sütünü almıyordu. Şimdi özel mama kullanıyoruz, laktozsuz. Bunun yanı sıra emerken ağlamanın vs... artı belirtileriyle birkaç nedeni olabiliyor. 1) Besin alerjisi 2) Laktoz intoleransı 3) bebek reflüsü ilk 2 ihtimal daha yüksek oluyor genelde. Ve şöyle söyleyeyim, çocuk doktorlarının büyük çoğunluğu da bilemiyor bunu. Ben Benal Büyükgebiz'e götürdüm, sağolsun sayesinde sorunumuzu öğrendik. En azından ne yapacağını bilmek yetiyor. Bebeği emerken ağlayan ve beraberinde ishal, popoda anüs bölgesinde kızarıklık gibi belirtileri olan anneler, bebeğinizde böyle bir problem olabilir. Hiç üzülmeyin, her sorunun bir sebebi oluyor. Hiçbir şey nedensiz değil. Bebek huysuzluktan ya da gazdan da sürekli emmemezlik yapmaz. Ben çok uğraştığım için paylaşmak istedim sizlerle.