herşeyi deniyorum aklıma ne gelirse ama yok mümkün değil napacagımı bilmiyorum evde iken cok fazla kafama takmıyorum ama işte iken aç kalıyor bu yüzden cok üzülüyorum böle yememye devam ederse iyice gücsüz ve vitaminsiz kalacakBenim kizim küçük ama bi hemsire arkadasim kizimin yemesigi bi dönemde sey demisti ara ara olur cocuklarda böyle dönemleri hem diş cikarmasi devam ediyordur cocugunuzun diye düsünuyorum.cesitleri degistirin baska denemedigi yemekler vermeyi deneyin belki sıkılmıstır?dua edin anne sütü aliyot benim kizim hic almadi
AMA GÜN BOYU tek lokma almazmı bi cocuk agzınaBelki dis cikariyor sıcaklardan dolayi yenrk istemiyordur
öle mi dersiniz oda olabilir ama doktorlar 2 yaşına kadar emzr dedi ve kesmek hiç aklıma gelmedi..Acilen sütten kesmelisin, süte güveniyor. Bir de sizin yediğiniz şeylerden vermeye çalış, bazı çocuk yağı tuzu yerinde yemekleri sever. İştahı gitmiştir, mide küçülmüştür, öncelikle iştahı sağlamak lazım.
henüz doktora götürmedim canmSıvı tuketiyorsa bol su icirin ayran iciyorsa ayran verin ne bileyim önüne karpuz koyun belki kendi kendine yemek hosuna gider.. insallah gecici bir donemdir canım. Doktora sordunuz mu neden boyle olmus? Bir de belki vitamin takviyesi filan isteyebilirsiniz doktordan.
tamam dönem dönem böle olabilir ki oluyorda zaten.. sıcaklarda etkliliyor dediğinz gibiÇok üstüne gitmeyin. Benim kızım da anlattığınız gibiydi. 16 aylıkken anne sütü iştahını kesiyordur diye sütten kestim hiç bir şey değişmedi. Kış aylarında vitamin şurubu verdim. Şu anda 33 aylık. Her şey den az da olsa yiyor. Üzerine giderek zorlayarak yemeklerden daha da soğuyor çocuklar. Ayrıca sıcaklar da etkiliyor.
bizde hep birlikte oturuyoruz sofraya ne yersek ondan yiyor tatsız tutsuz hiç birşey vermiyorumbazı dönemler az yiyorlar. degisik meyveleri deneyin . seftali püre karpuz gibi.
bide haftasonu iyce alıstırmak lazım . ben gemelde kendim yerlen yanına oturtuyorum ozman daha ıstekli
İnanın benim kızım da öyleydi. Tüm gün sadece süt içtiği oluyordu. Yazın karpuz kışın iki lokma muzla günü geçirirdi. Anne olarak çok zor biliyorum.tamam dönem dönem böle olabilir ki oluyorda zaten.. sıcaklarda etkliliyor dediğinz gibi
ama bi çocuk bir lokma dahi almaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?