bebeğim aşağıda yardım edin lütfen.....

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
hani bazı hamilelerin iki göğüsün oralarda ayakları falan olur ya rhatsızlık verir benimki aşağıda göbeğimin üstünde aşagıda yai anlayacağınız acaba sizinkilerdede böle oluyormu yarın doktora gidicem dua edin olur 8. aya giriyorum artık

benim her tarafı mı tekmeliyor ufaklık kafası kolu neresi denk gelirse artık göbeğimin altı üstü sağı solu geçen cumartesi gittiğimde doktora tam anlamıyla yan yatıyor dedi normalde başı sağım da idi meyer geçen çarşmab yer değiştirmiş hissettim ama anlamamıştım şimdi soluma geçti başı.telaş yapma bende 7,5 aylık hamileyim doktora bi git istersen artık kontrollerin daha sıktır heralde

Son düzenleme:
benimde öyle canım hiç telaş yapma duruş şeklinden dolayı o kendini toplayıp bacaklarını çekip duruyor ondan.bizimkisi 31. haftada ne güzel dönmüştü baş aşağı maalesef geçen hafta 35. haftamızda kontrole gittiğimizde gördükkü geri dönmüş sıpa doktor bileyaramaz bu kız biraz dedi.bakalım yarın yine kontrolüm var ama hala ters duruyor hissediyorum çünkü aşağıya vuruyor ve kafası yukarda sert dokununca hissediyorum.onun için belkide ayaklarıyla kaburgalarımı itemiyor ama aşağılara acayip baskı yapıyor ve itiyor.

hamileliğimin başından beri benım kız hep aşağıda hiç korkma gayet nomal keyifleride yerinde :)a.s.

canım benimde kafası kasıklarımda ayaklarıda göbek deliğimin etrafında dolaşıyo.... erken doğum riskim var. sana tavsiyem dikkat et fazla eğilip kalkma ağır kaldırma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…