Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yani canım hiç mi basamıyor ayağının üzerine? yani sen kolundan tutunca birkaç saniye de olsa dik ayağının üzerinde duramıyor mu? eğer hiç basamıyorsa başka bir doktora götürmeni tavsiye ederim.
bebeğini hiç yürütece koydun mu.yürütece konan çocuklar parmak ucuna basıyor.
benim kızımda şuan düzeltilmiş 8 buçuk aylık, 6 aydan sonra bende sürekli ayaklarının üzerine niye uzun süre basmıyor diye sorup durdum sanırım kaslarının zayıflığından canım.. Önce zıplayarak bastı benim kızım ama dikilttirdiğimizde çivi gibi durmuyordu.. Daha sonra çok iyi basmaya başladı.. Açıkcası ben yürüteç kullanımda hala tereddütlüyüm ama ara ara bindiriyorum evi dört dolanıyor, kollarından tutarsam adımlıyor, ama henüz uzun süreli tay tay durmuyor.. Yürüteçteki halini, görünce yakında yürücek sanıyor insan ama düzeltilmiş yaşından önce beklemiyorum..Eğer bebeğin 9 aysa şuan düzeltilmiş 7 aylık oluyor bundan sonra daha iyi basacaktır, kucağına alıp sık sık dikilttir, birde şu bacak egzersizlerini önerirdi doktorumuz bize..
bebegım su an 9 aylık 33 haftalık dogdu Hala ayaklarının ustune basıp kendını tartamıyor hemen dizlerini büküveriyor doktora gittigimizde istemediginden yapıyor dedi ama hala kuşkuluyum benzer problemleri yasayan varsa lütfen fikir veriniz