Bebek Beslenmesi bebeğim ayına göre zayıf :( tavsiye istiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sedauygar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
43
1
0
İstanbul
arkadaşlar, bebeğim 9 aylık oldu ve 7.600 kg. aslında yeni yeni yemeğe başladı zaten. ek besinlere geçiş, diş, vs. ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLIĞI YERİNDE. doktor fantomat verdi. kullanan var mı? etkisini gördü mü? daha dün kullanmaya başladık. sabah kahvaltısını ve yoğurdu çoğunlukla zorla yiyor. başka neler yapabilirim. yardımlarını bekliyorum.

arkadaşlar, bebeğim 9 aylık oldu ve 7.600 kg. aslında yeni yeni yemeğe başladı zaten. ek besinlere geçiş, diş, vs. ALLAHA ŞÜKÜR SAĞLIĞI YERİNDE. doktor fantomat verdi. kullanan var mı? etkisini gördü mü? daha dün kullanmaya başladık. sabah kahvaltısını ve yoğurdu çoğunlukla zorla yiyor. başka neler yapabilirim. yardımlarını bekliyorum.
sağlığı yerinde olması en güzel yanı.ama kilosu ayına göre düşük tabi.üzüldüm :( eczanede iştah açıcı şuruplar var onu deneyebilirsin.sevdiği şeyleri yedirmeye çalış mesela.hep aynı gıdayı yedirmeye çalışma sürekli sevmiyorsa. eğer imkanın varsa aptamil devam sütünü dene derim.bebeğe çok iyi yarıyor,kemiklerine,diş çıkarmasına vs.vs.vs.

söylemeyi unutmuşum aynı zamanda emziriyorumda. ama günde 3-4 kez. yemek yesin diye tabii ki.

biz kulandık 3 ay kadar her şeye katabiliyorsun..tadını bozmadığı için suyuna bile katabilrisn..günlük kaç ölçek kullanacaksın ..gün içine yayarak kullanmalısnki faydasını görebilesin..kulandığımız ilk ay 540 gr ikinci ay 650 son ayda 750 gr dı sanırım almıştık..sonra bıraktık..
birde iştah için vitamin kulanıyormusun doktoruna sorup mindex kullanabilrisin..

Aynı durum bizdede var 11aylık olduk hala 8500gr dayız yemesi cok güzel maşallah kılo almıyor 6.ayından beri aynı kıloda kan sayımı yaptırdık kansız cıktı 3ay demir ilacı kullanacagız ama ben vermeyi unutuyorum ilaç verme özürlüyüm pekmez veriyorum hergün SAGLIGI YERİNDE SÜKÜR

Son düzenleme:
canım ben kullandım... ayrıca vitaminde kullandım minadex falan faydası olmadı vitaminin aylarca kullandık... benim oğlum 20 aylık ve 9.600 kg artık sağlıklı olsun diyorum napim kilo almıyo:(:(:(

balık yağı takviyesi tavsiye ederim.
seven seas orange syrup.
hem bağışıklık destekleyici hemde iştahına yardımcı oluyor.
tabi dr ile konuşmadan verme.

nutrigen ferromixin kullanıyoruz. vitamin ve mineral desteği. biraz da iştahı açarmış. doktorumuz asıl iştah açıcıyı 1 yaşından sonra vereceğini söyledi.

benimki de 10aylık,8buçuk kilo.doktor ayına göre kilosu eksik dedi,tek tesellim sağlıklı olması.şimdi kilo alması için labne veya beyaz peynir yerine kaşar peyniri veriyorum,hem kalorisi çok daha yüksek hem de kalsiyum açısından çok daha zengin.yumurtayı haşlamak yerine sarısını iki çay kaşığı tereyağında tavada pişiriyorum.ekmek yerine de evde kek yapıp onu veriyorum,bebe bisküvisinden daha iyi olduğu kesin

benımde 11 aylık kzıım 8.5 kilo zayıf olması kafama çok takılıyor :(
sağlıklı çok şükür ama biraz kilo alsa iyi olur
akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı pekmez yediriyorum
önerisi olan varmı ne yedirebilirim
.

benımde 11 aylık kzıım 8.5 kilo zayıf olması kafama çok takılıyor :KK43:
sağlıklı çok şükür ama biraz kilo alsa iyi olur
akşamları yatmadan önce 1 tatlı kaşığı pekmez yediriyorum
önerisi olan varmı ne yedirebilirim
.

Bebek gıda diye bir internet sitesi keşfettim dün, tarifleri ay ay görebiliyorsun falan. Çorbalarda mesela kilo aldıran çorba diye bir şey vardı, içeriğine bakmadım ama. Aynı şekilde kilo aldıran muhallebiler vs var. O siteye bir bak derim.

Bebek gıda diye bir internet sitesi keşfettim dün, tarifleri ay ay görebiliyorsun falan. Çorbalarda mesela kilo aldıran çorba diye bir şey vardı, içeriğine bakmadım ama. Aynı şekilde kilo aldıran muhallebiler vs var. O siteye bir bak derim.
Tamam çok teşekkür ederim

Back
X