Bebek Beslenmesi Bebeğim az emmeye başladı ve emerken de ağlıyor? Neden olabilir?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canım sutun az gelmıyor olabılır benım 3 aylık kızım war oda oyleydı ben 1 aydır aptamıl devam sutune basladım anne sutune en yakın o tadı aynı zaten sımdıde sutum kesıldı 4 gundur alıstıgı ıyı olmus

Arkadaşlar aradan çok zaman geçmiş ama emmeyen bebekleriniz daha sonra nasıl oldu ? Benim bebeğim şimdi 35 günlük aynı problem var. Emerken ağlamaya başlıyor ac olsa bile emmiyor ama gece uyurken ağlama yok.on ya da on beş dk emiyor.deneyimlerinizi merak ediyorum.sonra duzeldiler mi?

Biz de bu sorunu zamn zaman yaşıyoruz. Sabırla emzirmeye çalışmak lazım. Pes etmemeli. Ayakta emzirmeye dene. Ben faydasını gördüm.Sanırım bazı dönemler uykuya daha meyilli oluyorlar( bizimki öyle). Midesi büyüdükçe daha çok emecektir. Yukarıda biri yazmış, ışıktan rahatsız olduğu için etmeyebilir, diye. Gündüz loş ortam oluşturabilirsin. Ama en önemlisi Moral bozmadan sabırla emzirmeye devammm

Tavsiyelerin için teşekkürler. Aynen sabırla uğraşıyorum. İnsallah düzelir

Arkadaslar benim oglumda üç aylik oldu.ama dediginiz gibi gece emiyo.gunduz biraz emiyo sonra emereken agliyo.sebebi gaz mi yoksa sütum mu az bilmiyorum.

Bebeğim 2.ayını bitirdi. Sağ memeyi 2-3 dk emip ağlamaya başlıyor. Solu emiyor. Dün verem aşısı oldu acaba kolu mu eziliyor acıyor diycem sağ memeyi emerken sol kolu altta kalıyor ya ama gece emdi. Neden olabilir?

Arkadaslar benim oglumda üç aylik oldu.ama dediginiz gibi gece emiyo.gunduz biraz emiyo sonra emereken agliyo.sebebi gaz mi yoksa sütum mu az bilmiyorum.
Benimde öyle oluyor gece emiyor aksamüstü ağlıyor kilo alımı iyi anlamadım

Aynen öyle yapıyor neden ki acaba

Canım gazı olmadığına eminsen ya gögsunden süt az gidiyor yada cok gidiyor söylediklerini bende yasadım öyle olunca hemen meme degıstır tekrarlarsa emzirme pozisyonunu degıstır öyle öyle gecıyor..

Bir kısmımız sanırım bu problemi yaşıyor.benimde kızım iki gündür memeyi çekiyor sonra boğuşuyor memeyle resmen çekip çekip ağlıyor. Boğuluyor napıcm ben çok üzülüyrm

Ya aynen benim kızım da böyle saabab 8de emdi 12 ye kadar emmedi ağlıyo mememyi istemiyor en son soydum yıkadım emzirdim emdi ne bu ya off

Parmağını memenin bir sakıncası yok ki benim kızımda emzik almadı parmağını emdi benimde çok hoşuma gidiyordu yaşına gelince hala parmak emmeye devam edince yara bandı sardım 6 güne bıraktı. Zamanla düzelir uykusu her çocuk kendine özeldir canım o şuan çok küçük sen ona kendine zaman ayıracaksın

Soluna yatırıp sağ memeyi ver bn öyle yapıyorum canım

Aşıdan değildir bir memeyi devamlı emiyorsa devamlı emdiği için süt daha iyi geliyordur diğerine çaba sarf etmesi gerektiği için sinirlenip ağlıyordur bence

Ya aynen benim kızım da böyle saabab 8de emdi 12 ye kadar emmedi ağlıyo mememyi istemiyor en son soydum yıkadım emzirdim emdi ne bu ya off
Benimki de çok kısa emiyor ve ısrar edince kafasinj çeviriyor uzun saatler emmeden uyanık duruyor siz de şu an durum ne

üstünden çok zaman geçmiş ama sorun neymiş? aynı durumu bende yaşıyorum delirmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…