• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim babasında uyuyor bende uyumuyor nedeni ne olabilir ?

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
518
372
18
kızlar canımı sıkan bi durum bu. babası evden çalıştıgı için o bakıyor bende işe gidiyorum ama yeni bir durum değil bu. neyse son 3-4 gündür özellikle gece uykusuna yatırırken çığlık kıyamet ağlıyor susturamıyorum. gündüz uykusuna yatırırken sorun yok ama.
babasında uyuyor bende uyumuyor. siz bu durumu yaşadınız mı hiç ?

not:ayakta sallayarak uyutuyoruz. babasında gayet güzel uyuyor ama bende sallayarak dahil hicbir şekilde uyumuyor.

Kaç aylık yazmamışsınız ama dönemsel bizde de oluyordu böyle şeyler 9 ay civarı özellikle yaşadım. Ben kucağıma alınca bir çıldırma geliyordu belki meme isteği anlamıyorum ama babasında sakinleşiyordu. Geçti sonra.
Tadını çıkarın :) mümkünse hep babalar uyutsun

Kaç aylık yazmamışsınız ama dönemsel bizde de oluyordu böyle şeyler 9 ay civarı özellikle yaşadım. Ben kucağıma alınca bir çıldırma geliyordu belki meme isteği anlamıyorum ama babasında sakinleşiyordu. Geçti sonra.
Tadını çıkarın :) mümkünse hep babalar uyutsun
9 aylık bebeğim :) yaa cok şükür tek değilmişim. peki ne kadar sürdü hatırlıyor musunuz ?

kızlar canımı sıkan bi durum bu. babası evden çalıştıgı için o bakıyor bende işe gidiyorum ama yeni bir durum değil bu. neyse son 3-4 gündür özellikle gece uykusuna yatırırken çığlık kıyamet ağlıyor susturamıyorum. gündüz uykusuna yatırırken sorun yok ama.
babasında uyuyor bende uyumuyor. siz bu durumu yaşadınız mı hiç ?

not:ayakta sallayarak uyutuyoruz. babasında gayet güzel uyuyor ama bende sallayarak dahil hicbir şekilde uyumuyor.
Yavru kuşum bende direniyor kaçmaya çalışıyor uyumamak için, babasında kuzu kuzu yatıyor :)

Back
X