Bebeğim bana düşkün değil

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar 18 aylık bir bebeğim var.çok ilgili bebeğini seven onla oyunlar oynayan bir anneyim.sırf güven duygusu gelişsin diye doğduğundan beri çalışmıyorumki onunla beraber olayım diye..gelin görünki tüm bunlara rağmen kayınvalidem geldiği zaman bebeğim beni tamamen unutuyor çağırsam gelmiyor gözünü babaannesinden ayırmıyor.kucağından inmiyor.yemek yedirmek altını değişmek için bile aldığımda feryat ediyor.babaannesi gidince çok ağlıyor.tamam babaannesini sevsin tabiki ama neden böyle davranıyor.sadece babaannesi için bunu yapıyor.başka kim olursa olsun gözü bende benle olmak istiyor ama babaannesi gelince iş değişiyor.babannesi sık gelmez iki üç günde bir gelir bi saat anca oturur çok sever torununu ama bukadar nasıl bebeğim beni unutuyor ben anlamıyorum.çok üzülüyorum ne yapmalıyım

yine de sık geliyormuş, bebek olduğu için mi öyle geliyor.
benim kayınvalidem aynı şehirde olmamıza rağmen 3 5 ayda bir gelir o da ben çağırırsam.
Genelde biz gideriz.
Bebek onu az gördüğü için öyle yapıyor olabilir mi?

İnanın bende anlamadım neden öyle yapıyor.normalde dibimden ayrılmayan çocuk nasıl onu görünce benden bukadar uzaklaşıyor bilmiyorum ve ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen

Arkadaşlar neden kimse cevap vermiyor acaba...bugün daha ilginç bişe oldu kayınvalidem diyorki büyüsün ben alcam yanıma ikinci çocuğunuz olsun ven alcam yanıma bunu diyor.şok oldum bişe diyemedim.hadi ona cevap verdim diyelim ben çocuğumun bu düşkünlüğüne ne yapıcam bilmiyorum.cidden kafama takıyorum

Yazdiklarinda kendimi gordum.bu kadar benzerlik olmaz..benimkide 21 aylik her turli bakiyorum ilgileniyorum ayni senin kayinvaliden gibi 2 3 gunde bir gelir 1 saat sever gider ama gidecegi zamanda benim kiz cildirir.aglar.bende bu duruma sinir olurum.o bizdeykende onla ilgilenir.sanirim cocuklarimizi paylasamiyoruz.senin kvaliden demis ya ikinci cocuk olsun bunu goturucem diye aynisini benim kayinvalidede bana soyledi.ikinci bebek olsun ben kizimi alip yazliga goturucem dedi ben benim kizim kardesini birakmaz dedim.annesine yardim edicek dedim.hersey onlarin istedigi hibi olsun istiyorlar..ozelden yazabilirsem yazicam size.

ahhhhhhhhhh canım ahhhhhh öyle bir kv bende de olsaydı keşke gelip çoçuğumu kucağına oturup ta bende şöyle bir tur atıp gelseydimmm
bunda takılacağın birşey yokk inan çoçuğun en ennn çok seni sevecekk .. o daha bebekkk

Benim iki kizim var.buyuk kizim 5 yasinda.3.5 yasina kadar aynen anlattiginiz gibiydi.ozellikle babaannesine karsi.simdi umrunda bile deyil.geldimi gittimi hic ilgilenmiyor bile.kucuk kizim 3 yasinda.simdide o öyle.ama bu sefer ilk defa giderken sadece bir iki mizildandi.aglamadi bile.hatta bana Anne babaannenin evi burasi deyil dimi onun kendi evi var dedi.zamanla geçiyor merak etmeyin.bu arada Benim kv der yanima alicam diye.eskiden buyuk kizimi yanina alicagini soylerdi.simdi onu istemiyor kucuk kizimi istiyor.babasida verelimmi dedi.bende ne alaka ya.cocugumu kv vermek icinmi dogurdum.onun anneye babaya Ablaya ihtiyaci var.bu arada kv 600 km uzakda yasiyor.dusununce bile bu teklifini hatta israrini deliriyorum.

Aynı şey bizde de var ama KV değil annem..3 torunu var ücü de bebeklikten beri onu görünce annelerini unutur isteyince bize gelmez biz de bu duruma güler geçersiz hiç dert etmeyiz şaka yollu nankör evlat deriz okadar.sizin sıkıntı yapmanız kvyi sevmesinden dolayı galiba KV değilde anneniz olsaydı bu kadar takarmiydiniz acaba?diğer konuya deginmiyorum bile...bir daha lafını etmemesi için sert bir dille uyarirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…