bu konuyu acalı baya bır olmus bebegım sımdı 7bucuk aylık oldu ve sankı bıraz daha ıyı yanı eskıden benı gordugu zaman asla bana gelmezdı sımdı bazen gelmek ıstıyor ama genede cok uzgunum benım en cok canımı yakan olay bu olmadıgını anladım:2:asıl olay bebgımın bana gelmedıgınden degıl kayınvalıdemın sureklı benım yanımda,benım uzuldugumu bıle bıle,aa benı ıstıyor bensız hayatta durmaz ben bır yere gıdemem sureklı ben ben bennnnnnn:2:tamam babaannesı tabı sevecek ama sankı benden bırseylerımı alıyor gıbı geldı hatta bazen test bıle yaptırıyor bır gel desene dıye sonra gelmeyınce cıldırıyorummm:2kadar delırdım kı bende durmadıgını gorunce ogluma bagırdım kendıme cok kızıyorum bazen neden ona bagırdım dıye ama sınırlerım alt ust oldu kızlarrrr
canim senin icin cok üzüldüm, senin yeribe koydum kendimi, bende senin gibi cildirirdim.
daha öncede yazdigim gibi canim, bütün isini gücünü birak bir kac saat ta olsa bebeginle odaya gir yada hava aldirmaya diye disari cikart sadece sen yalniz ilgilen kv olmadan. haberini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?