Bebeğim bana gelmiyor:((moralim çook bozuk

hiç takılma bunlara o bugun de yarında senin kızın..büyükannesini büyükanne olarak seni ise anne olarak sevecek her zaman..sadece kızınla olmanın tadını cıkart,birlikte yap herseyi bu dönemlerini özlüyor insan onlar büyüyünce...

ben çalıştığım için babanne baktı kızım bana yıllarca ayşeee diye seslendi ablasıydım sanki şimdi3,5 yaşında bensiz adım aatmaz

Sen genelde ev işlerini sen yaptığın için ve de gece uyanamadığını yazmışın ,yani daha çok vakit geşiriyor bu durumda kayınvaliden,durum böyle oluncada tabiki bebeğin kimle vakit daha çok geçiriyorsa ona alışıyor biraz daha büyüyünce tabiki seni kimseye değişmeyecektir kendini boş yere üzme ve elinden geldiği kadar bebeğinle çok vakit geçir..Her şey gönlüne göre olsun sevgiler

bende aynı şeyleri yaşadım.ilk 4 ay boyunca bazı sebeplerden dolayı kayınvalidemlerle birlikte kaldık.sütüm gelmiyor mama içiyordu, gece babaannesi uyanıp mamasını yedirirdi.eşim benim onun boğazına kaçıracağımı düşünürdü.görümcelerin ilk yeğeni olduğu için kucaktan inmiyordu çocuk.farkında mıydı değil miydi bilmiyorum ama kv kızlar kucağına alınca bişey demiyor ben alınca alışır diyordu...her neyse 5 ay evimize geldik çocuğumla ben ilgilenmeye başladım.herşeyiyle o kadar çok özlemişim ki anlatamam.önceden bana gelmek istemeyen oğlum bensiz yapamıyor.şikayetçi miyim hayır mutluyum bebeğimle geçirdiğim için.ilk zamanları kaçırdığım için üzgünüm sadece(benim elimde olmasa bile)

uzuun zamandan sonra ben geldım arkadaslar oglum su an ıkı bucuk yasında ve cook sukur artık bana da cok ılgılı...ama nedense babaannesıne daha duskun sankıson durumu soylemek ıstedım cook korkmusutum cunku benı sevmıcek dıye:2:

Merhaba bu olayın üzerinden uzun zaman geçmiş ama merak ettim bende de aynı sıkıntı olacak gibi şuan ki durumunuz nedir acaba çocuğunuz ile ilişkiniz?

Bende son durumu merak ettim. Hala ayni evdeler mi acaba

Meehabalar. Bebeğiniz şuan bayağı büyümüştür son durum nedir bilemiyorum ama inşallah herşey yoluna girmiştir. Anne bebek bağı çok önemli. Bebeğin anne tenine kokusuna ihtiyacı var. Bebeğin temel ihtiyaçlarını anne karşılamalı ağladığında onu anne kucağına almalı ihtiyacını anlamaya çalışmalı ve teselli etmeye çalışmalı. Bebeğe kim yakın olursa bebek ona bağlanabilir. Sizin bebeğinizin de kayınvalidenize bağlandığı gibi. Elbetteki sizi çok seviyordur. Ev işlerinden veya herhangi bir işten biraz daha fazla zaman ayırıp çocugunuzla mümkün oldıgumca fazla ilgilenmeye çalışın. Çocugunuz kaç yaşına gelirse gelsin anne ilgisine anne kucağına ihtiyacı vardır. Çocuk kimden ilgi görürse onunla vakit geçirmek ister ama bu anne sevgisinin önüne asla geçemez.siz onun için çok farklısınız

Merhaba her bebek ve çocuk için annesinin Yeri başkadır elbetteki onunla daha çok vakit geçiren biri varsa eğer ona ilgi duyabilir ama bu sizi önensemediği anlamına gelmez şuan ne durumdasınız bilmiyorum eğer hala aynı durumdaysanız onunla daha fazla iletişim kurarak daha fazla zaman ayırarak onunla oyunlar oynayarak bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…