hiç takılma bunlara o bugun de yarında senin kızın..büyükannesini büyükanne olarak seni ise anne olarak sevecek her zaman..sadece kızınla olmanın tadını cıkart,birlikte yap herseyi bu dönemlerini özlüyor insan onlar büyüyünce...
Merhaba bu olayın üzerinden uzun zaman geçmiş ama merak ettim bende de aynı sıkıntı olacak gibi şuan ki durumunuz nedir acaba çocuğunuz ile ilişkiniz?uzuun zamandan sonra ben geldım arkadaslar oglum su an ıkı bucuk yasında ve cook sukur artık bana da cok ılgılı...ama nedense babaannesıne daha duskun sankıson durumu soylemek ıstedım cook korkmusutum cunku benı sevmıcek dıye:2:
Bende son durumu merak ettim. Hala ayni evdeler mi acaba6aylık bır bebeğim var...kayınvalıdemle bırlıkte yasıyoruz ve genelde ıkımızde bakıyoruz daha dogrusu kayınvaldem benden daha cok ılgılenıyor cunku geceleri ben duyamıyorum.çalısmadıgım ıcın bebegıme yeterınce zaman ayırdıgımı dusunuyorum..ama nedense babaannesıne aşırı düşkün yanı onu gordugu zaman aglamaya baslıyo kucagına alsın dıyekimde olursa olsun karsısında oldugu zaman gozu baska bır sey gormuyo..yanlıs anlasılmasın tabı kı sevecek muhakkak yanı babaannesı o konuda bır sorunum yok ama onu bana tercıh etmesı gercekten benı çok uzuyo kımseye soylemeden gızlı gızlı aglıyorum su an bıle gozlerım doldu:2:bende daha fazla ılgılenmeye calısyorum ama olmuyo naparsam yapım bana kesınlıkle gelmıyo hatta dun mısafırler vardı bır arkadastaydı ve ondan bana gelmedı ama kayınvaldeme attı kendını herkes şok oldu bende cok kotu oldum acaba benı sevmıyo mu bebgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?