• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim bana küstü..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ZOE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ZOE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
1.732
656
198
9 aylık bir kızım var. Akşam annemlerdeydik, evde abim yengem filanda vardı. Ben de kızımı yengeme bırakıp, annemle markete çıktım öyle yarım saatliğine. Eve döndüm babası gelmiş kucağında ve inanırmısınız kızım yüzüme bakmadı!!O kadar şaşırdım ki anlamadım önce, sonra gel gel yapıyorum filan yok gelmiyor, gözlerini kaçırıyor sürekli. Aldım kucağıma, ağladı gitti tekrar babasına, sonra anladım ki küsmüş kızım. Yengem gel yapınca ona gidiyor, bana gelmiyor düşünün. 2-3saat böyle sürdü sürekli gözlerini kaçırdı, gelmedi kucağıma..Bakarmısınız minicik bebeğin yaptığına, inanamadım!! Bebek deyip geçmemek gerek..Paylaşmak istedim sizinle...

Evet öyle oluyo bende memeden ayırdıgım zaman öyle olmustu kayınvaldeme bırakmıstım cok zor ayrıldı sonra almaya gittin 2 gün sonra gelmedi bana yüzüme bile bakmadı cok üzülmüstüm bi kaç gün böyle sürdü sonra normale döndük sevin cünkü demekki sana düskün benimki simdi bes yasında ve hala bana cok düskün kayınvaldemle beraber büyüdü ama kesinlikle kalmıyo onda cok sevmesine ragmen bide düsün zehir gibiler valla simdikiler herseyi biliyolar Allah bagıslasın saglıkla büyüt insallah

• Beğen
Reactions: ZOE
Evet öyle oluyo bende memeden ayırdıgım zaman öyle olmustu kayınvaldeme bırakmıstım cok zor ayrıldı sonra almaya gittin 2 gün sonra gelmedi bana yüzüme bile bakmadı cok üzülmüstüm bi kaç gün böyle sürdü sonra normale döndük sevin cünkü demekki sana düskün benimki simdi bes yasında ve hala bana cok düskün kayınvaldemle beraber büyüdü ama kesinlikle kalmıyo onda cok sevmesine ragmen bide düsün zehir gibiler valla simdikiler herseyi biliyolar Allah bagıslasın saglıkla büyüt insallah

Bir de babaya yok aynısı , baba seyahate gider 3-4gün mesela gelince sevinir ben bir saat ayrıldım yaptığına bak:) Anne başka demekki..

Bırıcığa bakın hele :oops:
Allah size bağışlasın. :nazar:

• Beğen
Reactions: ZOE
iki gün önce işe başladım, 5,5 aylık çok güleryüzlü olan oğlum yüzüme bakmıyor, çocuk gülmüyor artık nerdeyse:( ilk gün eşim yok bir şey olmaz dedi, dün baktı ona da öyle davranıyor, psikolog olan arkadaşımız var ona sorsana diyor. çocuk resmen mutsuz. ben ondan mutsuz:( ne olacak bilmiyorum. 9 aylık bebeğin ise tepki vermesi çok daha normal. onlar sanıyorum herşeyin farkındalar.

oğlum üç aylıkken gözüne damla damlattım canı çok yandı. oğlum da o zaman bana küsmüştü. benden babaannesinin kucağına gidiyor bana hiç ses çıkartmıyor. babaannesinin kucağında agucuklr yapıyor ben yanına gittiğimde susup kafasını diğer tarafa çeviriyordu.
işe başladığım zamanlarda da eve geldiğimde hemen kucağıma gelmiyordu babaannesine sarılıyordu.
sekiz aylık ikinci bir oğlum var yeni işe başladım o ise eve geldiğimde sesimi duyar duymaz gülmeye başlayıp kucağıam geliyor. büyük oğlum ilk baba demişti bu da anne dedi

iki gün önce işe başladım, 5,5 aylık çok güleryüzlü olan oğlum yüzüme bakmıyor, çocuk gülmüyor artık nerdeyse:KK43: ilk gün eşim yok bir şey olmaz dedi, dün baktı ona da öyle davranıyor, psikolog olan arkadaşımız var ona sorsana diyor. çocuk resmen mutsuz. ben ondan mutsuz:KK43: ne olacak bilmiyorum. 9 aylık bebeğin ise tepki vermesi çok daha normal. onlar sanıyorum herşeyin farkındalar.
Herseyi biliyorlar yaa..bende bir an dusundum calismis olsam nasil olurdu diye neyseki calismiyorum..sizinki de zor olur kiyamam insallah alisir cabucak..

Sizin
oğlum üç aylıkken gözüne damla damlattım canı çok yandı. oğlum da o zaman bana küsmüştü. benden babaannesinin kucağına gidiyor bana hiç ses çıkartmıyor. babaannesinin kucağında agucuklr yapıyor ben yanına gittiğimde susup kafasını diğer tarafa çeviriyordu.
işe başladığım zamanlarda da eve geldiğimde hemen kucağıma gelmiyordu babaannesine sarılıyordu.
sekiz aylık ikinci bir oğlum var yeni işe başladım o ise eve geldiğimde sesimi duyar duymaz gülmeye başlayıp kucağıam geliyor. büyük oğlum ilk baba demişti bu da anne dedi[/QUO
İkinci oglan size kiyamiyor:)masallah

Ben de bununla ilgili bi başlıkmaçacaktım. Şu an bebeğim 11 aylık işe başladım. Geceleri uyumuyor, emmeyi bıraktı memeyi görünce ağlıyor. O kadar huysuz bi bebek oldu ki her şeye ağlıyor. Biberon da almıyor ne yapacağımı şaşırdım. Zaten üç günde sütüm de bitti. Çok üzgünüm.

Ben de bununla ilgili bi başlıkmaçacaktım. Şu an bebeğim 11 aylık işe başladım. Geceleri uyumuyor, emmeyi bıraktı memeyi görünce ağlıyor. O kadar huysuz bi bebek oldu ki her şeye ağlıyor. Biberon da almıyor ne yapacağımı şaşırdım. Zaten üç günde sütüm de bitti. Çok üzgünüm.
:( düşündüğümüzden daha fazla tepki veriyorlar..İnşallah çabuk alışır kolay gelsin

Ah bende yaşadım kızım yüzüme bakmadı küstü bide ya sanırım canı fena yakıyorum ben:(

Back
X