Daha hiç cıkmadı inşallah öyledirDişleri çıkıyor annesi ağrı yapıyordur.
dişleri cikacak annesiMerhaba hanımlar.Bebegim 6 aylik ve yaklaşık 1 aydir iki eliyle başını tutmaya başladı sevinince korkunca herşeyde yapıyor.Artık endişelenmeye başladım başına gelen varmı ?Neden yapıyor olabilir biraz tutup brakıyor bazen tutup gülüyor,bazen öyle duruyor..Eki Görüntüle 3389753
korkunca yapıyorsa belki refleksdirMerhaba hanımlar.Bebegim 6 aylik ve yaklaşık 1 aydir iki eliyle başını tutmaya başladı sevinince korkunca herşeyde yapıyor.Artık endişelenmeye başladım başına gelen varmı ?Neden yapıyor olabilir biraz tutup brakıyor bazen tutup gülüyor,bazen öyle duruyor..Eki Görüntüle 3389753
E annesi dişsiz mi kalacakDaha hiç cıkmadı inşallah öyledir
Teshekur ederimdişleri cikacak annesiara sira kulaklarinida cekecek hele benim bebekde oyle yapiyodu dikser şisinceye kadar oyle oluyo sonra dis cikana kadar rahatlayacak benim kizimda oyle yapiyodu saclarinida cekiyodu kulaklarinida cekiyodu.banada yapiyo arada
Merhaba kulağını da çekiyor mu başka sorununuz var mı ben de benzer bir şey yaşıyorumMerhaba hanımlar.Bebegim 6 aylik ve yaklaşık 1 aydir iki eliyle başını tutmaya başladı sevinince korkunca herşeyde yapıyor.Artık endişelenmeye başladım başına gelen varmı ?Neden yapıyor olabilir biraz tutup brakıyor bazen tutup gülüyor,bazen öyle duruyor..Eki Görüntüle 3389753
Benim bebeğimde öyle yapiyor sizlerin bebeklerin geçti mi acaba cevap verirseniz çok sevinirimMerhaba kulağını da çekiyor mu başka sorununuz var mı ben de benzer bir şey yaşıyorum