bebeğim ben işteyken sürekli ağlıyor

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
bebeğim 8 ay 10 günlük şu an için annem bakıyor. bakıcı bulursam bakıcıya vericem ama annemde bile durmayan bebeğim bakıcıda hiç durmaz diye düşünüyorum. bana çok düşkün annemi de sürekli gördüğü halde bi türlü alışamadı. yarım gün çalışıyorum. eve koştur koştur geliyorum. bugün eve geldiğimizde gözleri yaşla doluydu eşimle beni görünce yüzü gülüverdi bebeğimin keyfi yerine geldi. bebeğim alışır mı 5 hafta süre ile annem baktı bazı günler iiyi duruyor diyor çoğu zaman da ağlıyormuş..dert oluyor bu durum bana. napıcam bilemiyorum

alisma surecinde normal bi durum uzulme genelde annelere bebeginize bi esyanizi birakin deniliyo giderken bi tokanibirak mesela seni hatirlasin 2 aya kalmaz yaz gelir parka falanda gidince vakit gecirir bebegin zaten yarim gunde calisiyomussun

Merhaba bir psikoloji öğrencisi olarak size sunu söyleyebilirim cok kücük olduğu icin bu durumı ona idfade etmeni mümkün değil . Bu dönemlerde size gerçekten duygusal anlamda cok ihtiyacı olucaktır ve sizin onunla aakiy gecirmeniz onun bilişsel yetenekleri icin oldukca önem tasımakta . Bu durumu azalan periotlarla alıstıralirsiniz bir gün bütün gün anında oldum ikinci gün bir kaç saat erken cıkın onsan snraki gün biraz daha erken ve arada ona ulasıp telefondan sesinizi duymasını sağlayabilirsiniz . Veya em etkili yöntemlerden biri onu gerçekten cok sevdiği şeylerle meşgul edin uzun süre uğrasıcağı ve gerçekten cok sevdiği şeylerle oyalayın . Bu sekilde bu dönemi atlatabilirsiniz

dogan_75 Merhaba bu durumu nasıl atlattiniz? Bende bebeğim 7 aylıkken ise baslayacagim ve çok ağlayan bir kızim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…