- Konu Sahibi margaritha
dün akşam aşırı kanama ve sancıyla acile gittik düşük yaptığım anlaşıldı ultrasonda ve kürtaj oldum çok kötüyüm bugün kese görmeye gitcektik ama ben dün aksam gördüm miniğimi ilk ve son kez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam aşırı kanama ve sancıyla acile gittik düşük yaptığım anlaşıldı ultrasonda ve kürtaj oldum çok kötüyüm bugün kese görmeye gitcektik ama ben dün aksam gördüm miniğimi ilk ve son kezcanım çok üzüldüm bende ikizlerimi 10 haftalık kaybetmiştim o an rüya olsun bu kabusdan uyanayım istedim ama rabbim hayırlısını versin demekten başka yapabilcem ve ona sığınmaktan başka çarem yoktu az önce tekrar ikizlerim olucağını öğrendim bu ise tekrar olması mucize bişeydi asla umudunu yitirme rabbim en kısa zamanda tekrar onu vericektir sana tüm kalbimle diliyorum dualarım seninle
hepinize sonsuz teşekkür ederim inanın okudukça destek alıyorum sizden burası bambaşka bi alem hiç görmedıgım ve tanımadıgım sizlerden bu kadar güzel insanın içini sıcacık yapan bi enerji mükemmel bi destek oluyo bana ALLAH hepinizden razı olsun anne olanlar saglıkla kucagınıza almak nasıp olsun olmayanında ALLAH kucağını boş bırakmasın.pataloji ve genetık tanı için incelemeye alındı bakalım sonuç ne buyuk ıhtımal sakattı hayırlısı böyleymiş kendıımı alıştırdıgım durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum gerçekten çok zormuş negatıf sonuçta ble bu kadar ağlamamıştım elde edıp kaybetmek çok daha zormuş