bebeğim beni bıraktı :((

margaritha

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
429
1
296
44
İstanbul
dün akşam aşırı kanama ve sancıyla acile gittik düşük yaptığım anlaşıldı ultrasonda ve kürtaj oldum çok kötüyüm bugün kese görmeye gitcektik ama ben dün aksam gördüm miniğimi ilk ve son kez

Merhaba,
Ben de bundan 20 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durmuştu. Biliyorum çok acı, ama zamanla toparlanıyor insan. Biz bebeği patolojiye gönderdik, genetik olarak kusurlu çıktı. Yani eğer yaşasaydı özürlü bir çocuğum olacaktı. Çok şükür ki kendiliğinden gitti. ılk 3 aydaki düşüklerin büyük kısmı genetik sorunlu oluyor. O yüzden üzülmemelisin. Sağlıklı değilmiş. Benim ilk denememdi. ılk önce kendimi suçladım yeterince dikkat etmedim diye. Ama zaten düşecekmiş bebeğim.
Dondurulmuşların varsa 2 ay sonra yeniden denersin. Allah sağlıklı ve hayırlı ise versin değilse hiç vermesin.

ALLAH yardimciniz olsun kizlar gercekten cok üzüldüm insallah bundan sonra tüp bebege gerek kalmaz ve dogal yolldan hamile kalirsiniz....

allah yardimcin olsun canim ne yapalim elden ne gelir sabah televizyonda su kayseriden bayramda kaybolan uc cocukla ilgili haberi onlarda anne onlarda can yok yok yok sir oldu cocuklari bir senedir olse simdiye alisirlardi hersey ALLAHtan ne gelir elden hayirlisi boyle demekki gecmis olsun

canım geçmiş olsun... ben de iki kez yaşadım aynı acıyı seni anlıyorum... çok zor gerçekten ama zamanla acılar hafifliyor emin ol...nasip değilmiş demekten başka çare yok... umarım birdahi denemende alırsın bebeğini kucağına... Allah'a emanet ol...

margarita geçmiş olsun canım zordur dayanmak bende iki kere yaşadım bunları
inşallah bundan sonra daha güzel olur herşey ve kavuşursun bebeğine

margaritacımm çook üzüldümm canımm ççook geçmişş olsun seni anladığımı düşünüyorumm ben de 3yıldırr bebeğine kavuşamayanlardanımm 1 kere gebe kaldımm öğrendiğimin ertesi günü kanamayla kaybettimm 6 gün önce transferim oldu şu anda sonuçç bekliyorumm ama böle şeyler duyuncada çook üzülüyorumm rabbimm sağlıklıı bebeklerr nasip etsinn inşallah bundan sonrakine kısmet olsunn lütfen isyan etme bundada vardır bir hayırr de rabbime sığınn..

canım üzüntünü anlayabiliyorum ve ne desekte bu üzüntüyü hafifletemeyiz... büyük bir sevinçle gelen bebeğini hiç beklenmedik keybetmişsin... acın belki sevincinden daha büyük oldu... ama hakkında hayırlısı böyleydi belkide, özürlü bir bebek olarak doğsa ömür boyu üzülecektin... önümüzdeki günlerde dilerim yeniden sevincini paylaşırız... yeniden annelik sevincini yaşamak istiyorsanda çabuk toparlanmalısın... bu zorlu savaşta bedenimizi ruhumuzu hemen tedavi edip yeniden yola koyulmaktan başka çaremiz yok... hep gözyaşı olacak değilya... hepsini unutturacak güzel günlerde olacak... buna inanalım, yola devam edelim... :teselli:

canım benim yeni gördüm inanki ne diyim canım geçmiş olsun mafoldumben bize umut olmuştun çok sevinmiştik ama kısa sürdü çok üzgünüm çok

çok geçmiş olsun canım rabbim meleğini tekrar gönderir inşallah sana.altı aylık hamileyim ve iki defa kanamam oldu oanı anlatmak çok zor ben düşük yapıyorum diye çok korkmuştum hastaneye gittiğimde sesim çıkmıyodu ya şoktan.taki ultrasyonda bebeğimi görene kadar doktor bebeğin çok iyi dediğinde oan ağlamaya başlamıştım.rabbim kimseye yaşatmasın mafoldumben

dün akşam aşırı kanama ve sancıyla acile gittik düşük yaptığım anlaşıldı ultrasonda ve kürtaj oldum çok kötüyüm bugün kese görmeye gitcektik ama ben dün aksam gördüm miniğimi ilk ve son kezcanım çok üzüldüm bende ikizlerimi 10 haftalık kaybetmiştim o an rüya olsun bu kabusdan uyanayım istedim ama rabbim hayırlısını versin demekten başka yapabilcem ve ona sığınmaktan başka çarem yoktu az önce tekrar ikizlerim olucağını öğrendim bu ise tekrar olması mucize bişeydi asla umudunu yitirme rabbim en kısa zamanda tekrar onu vericektir sana tüm kalbimle diliyorum dualarım seninle

canım bende mayıs 2010 tpiğinde sana hal hatır soruyorum görmemmiştim burayı canımm yhaaa üzldüm valla ama elden ne geelirkiiii böylesi hayırlıdır hakkında umarım bir arkadaşda demiş engelli bebekler düşüyor diyeee inşallah en kısa zamanda bebişin yine gelir sana allah yardımcın olsun arkadaşımmm

takdiri ilahi işte hayırlısı böyle imiş napalım elimizden gelen bişi yok Allah sabır versin
hakkında hayırlı olan bebişini tekrar göbüşüne koysun

Canım şimdi okudum yazını burda benim canım yandı Allah büyük her şerde bir hayır var demekten başka yapacak bişeyimiz yok Allah tez zamanda bebeişini tekrar karnına koysun inşallah bitanem :Saruboceq:

hepinize sonsuz teşekkür ederim inanın okudukça destek alıyorum sizden burası bambaşka bi alem hiç görmedıgım ve tanımadıgım sizlerden bu kadar güzel insanın içini sıcacık yapan bi enerji mükemmel bi destek oluyo bana ALLAH hepinizden razı olsun anne olanlar saglıkla kucagınıza almak nasıp olsun olmayanında ALLAH kucağını boş bırakmasın.pataloji ve genetık tanı için incelemeye alındı bakalım sonuç ne buyuk ıhtımal sakattı hayırlısı böyleymiş kendıımı alıştırdıgım durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum gerçekten çok zormuş negatıf sonuçta ble bu kadar ağlamamıştım elde edıp kaybetmek çok daha zormuş

hepinize sonsuz teşekkür ederim inanın okudukça destek alıyorum sizden burası bambaşka bi alem hiç görmedıgım ve tanımadıgım sizlerden bu kadar güzel insanın içini sıcacık yapan bi enerji mükemmel bi destek oluyo bana ALLAH hepinizden razı olsun anne olanlar saglıkla kucagınıza almak nasıp olsun olmayanında ALLAH kucağını boş bırakmasın.pataloji ve genetık tanı için incelemeye alındı bakalım sonuç ne buyuk ıhtımal sakattı hayırlısı böyleymiş kendıımı alıştırdıgım durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum gerçekten çok zormuş negatıf sonuçta ble bu kadar ağlamamıştım elde edıp kaybetmek çok daha zormuş

evet canım o daha zordur
Allah bi kapıyı kapar ama bi başkasını açar hakkında hayırlısı böyleymiş
belkide sakat olacaktı ömür boyu ağlayacağına bir gün ağladın bak güzel rabbim senin için hayırlısını verdi ona sığın o en iyisini bilir

canim cok uzuldum gunlerdir hep guzel haberlerini gormek icin bakiyordum. ben de iki kez yasadim bunu, biri 12 haftalik biri en basinda senin gb keseyi goremeden. inan ikincisinde hic uzulmedim cunku en basindan sonlandi mutlaka sagliksizdi ondan diye. benim ilk kayibimimda bebegim kromozom acisindan saglikli cikmisti. basinda olunca muhakkak kromozom sorunu oluyor ileriki kayiplarda da genelde kalp damar sisteminin duzgun gelismis olmadigi dusuluyor ama bilinmiyor.
yani boyle teselli etmek de basta insanin acisini anlamamak gb gorunuyor ama aksine sen daha buyuk acilar yasama diye ayrintili anlatiyoruz. ilkinde dunya basima yikildi ama bende cok ileriki aylarda kayip yasayan anneleri dusundum, ya oyle olsaydi deyip 12 haftada kaybettigime sukrettim.
canim ne yazikki bizler tum bu tibbi gercekleri ogrenerek bu surecleri yasiyoruz ama bir gun hepimiz anne olacagiz, ne olur kendine hep cok sukur en basinda sonlandi sonrasi cok daha buyuk bir aci olacakti demeye calis.
inan icindeki hayal kirikligini cok iyi anliyorum ama Insallah en yakin zamanda cok saglikli bir hamilelikle acin hafifleyecek.

canım çok sagol anlamamak olurmu okudukca örneklerı dahada güçlenıyorum çok daha zor durumlar var dıyorumya negatıf sonuç aldıgımda bu kadar üzülmedım belkıde içime attım aglamadm şimdi kaybettığimde dahada üzüldüm hatta hüngür hüngür ağladım bundanda ötesi olabılırdı ve sizlerin hıkayelerını okudukça kendımı yanlız hıssetmıyorum çok sağolun arkadaşlarım

Back
X