bebeğim beni bıraktı :((

cok gecmis olsun bu durumda yapilan en iyi sey icine atmamak, istedigin zaman agla dostlarinla paylas anlat acilar paylasarak azalir ,,,hani derler ya acilaririn ustunu kapatmaya calisilinca bir gun muakkak gun yuzune cikar ,o yuzden iicinden geldigince agla bir sure sonra acinin azaldigini goreceksin ,ben de kaybettim bebegimi 10 haftalikti dunyanin en mutsuz kadini benmisim gibi geldi sonra bir baktim o kadar cok kisi benim durumumda ki yalniz olmadigini anliyorsun ,,,simdi hayata daha olumlu bakiyorum biraktim o uzucu gunleri geride ..neyse cok uzun yazdim umarim bebegine kisa zamanda kavusursun

Allahım sabır versın canım ıns bıdahakı sefere melegın senı bırakmaz rabbım herseyın hayırlısını bılır verende o alan da unutma canım ıns en yakın zamanda kendılınden gelır bebegın

selam ,
geçmiş olsun canım.ben de düşük yaptım ve diğer arkadaşın dediği gibi hayırlısıysa olsun.emin ol ki üzüntün zamanla hafifleyecek,kendine dikkat et ve üzme.

hepinize sonsuz teşekkür ederim inanın okudukça destek alıyorum sizden burası bambaşka bi alem hiç görmedıgım ve tanımadıgım sizlerden bu kadar güzel insanın içini sıcacık yapan bi enerji mükemmel bi destek oluyo bana ALLAH hepinizden razı olsun anne olanlar saglıkla kucagınıza almak nasıp olsun olmayanında ALLAH kucağını boş bırakmasın.pataloji ve genetık tanı için incelemeye alındı bakalım sonuç ne buyuk ıhtımal sakattı hayırlısı böyleymiş kendıımı alıştırdıgım durumdan uzaklaştırmaya çalışıyorum gerçekten çok zormuş negatıf sonuçta ble bu kadar ağlamamıştım elde edıp kaybetmek çok daha zormuş

Canim oncelikle cok uzuldum, ve soktayim diyebilirim. herseyde birhayir var diyip onumuze bakmaktan baska sanisimiz yok malesef. Ben de ayni canim negatic sonuc aldimda bir gun agladim, agladim gectiii ama pozitif alip 6 haftlikken kaybettimde, bir gunn neki aklima geldikce bir yil booyunca agladimm, ama kismet olmayinca olmuyor arkadasim allah bundan sonraki denmelerinde ardimcin olsun insallah, umarim biran once toplarsin kendini...

canım çok geçmiş olsun.... geçen sene yazdı bebeğim kendiliğinden gelmişti tüp bebekte pozitif görememiştim ama bebişim bana kendisi geldi demiştim ama sevincimi sadece 1 hafta yaşayabildim öyle çok ağladım ki artık gözyaşım akmıyordu o benim mucizemdi bırakmamalıydı beni diye ama ne oldu üzüldüğümle kaldım şimdi yepyeni umutlarla yeni bir tedavi sürecindeyim inanki herşey zamanla atlatılıyor çünkü biz inatçı anneleriz bebeğimizin bize ihtiyacı var biz kendimizi yıpratırsak bebişimize nasıl umut olacağız... En kısa zamanda toparlanman dileğiyle....

Çok geçmiş olsun canım allah sabırlar versin inşallah meleğin sana tez zamanda kendiliğinden gelir ve bu acılarını unutursun...

allah sabır versın canım. herzaman hayırlısını versın hepimize. hamıle kaldığını okuyunca cok sevınmıştım:( bir neden gösteriyormu doktor?

dün akşam aşırı kanama ve sancıyla acile gittik düşük yaptığım anlaşıldı ultrasonda ve kürtaj oldum çok kötüyüm bugün kese görmeye gitcektik ama ben dün aksam gördüm miniğimi ilk ve son kez

canım önceki başlıkta kanamam var diye okudum, ardından bu yazdıklarını... ne desek acını hafifletemeyiz... biraz toparlandıktan sonra bir dahaki tüp bebeğe başlamadan önce bunun nedenlerini, niçinlerini iyice araştır derim... çünkü böylesi çok daha acı... tutmadı deyip birkaç gün sonra atlatıyoruz ama bunun yarattığı psikolojik çöküntü daha büyük ... allah bir daha yaşatmasın... şunu da unutma bu acıyı unutturacak, çok güzel günlerinde olacak... zor bir yoldan geçiyoruz... bu yolun sonunda mutlu günlerde var... biraz sabır.. bebeğie kavuşmak için daha da güçlenip yola koyulmalısın... tek çözüm bu...

margaritha çok geçmiş olsun canım ne desek faydası yok biliyorum bende 21 haziran günü meleğimi cennete yolladım benimki 5 buçuk aylıktı kıpır kıpırdı içimde ama çok hastaydı doktorlar sonlandırılmasını uygun gördüler ve bebeğim gitti acılar içinde dünyaya gelecekti bize veda etti seni anlıyorum canım en azından sen kıpırtılarını duymadan bağlanmadan kaybetmişsin bu da bir teselli inan bana

margaritha çok geçmiş olsun canım ne desek faydası yok biliyorum bende 21 haziran günü meleğimi cennete yolladım benimki 5 buçuk aylıktı kıpır kıpırdı içimde ama çok hastaydı doktorlar sonlandırılmasını uygun gördüler ve bebeğim gitti acılar içinde dünyaya gelecekti bize veda etti seni anlıyorum canım en azından sen kıpırtılarını duymadan bağlanmadan kaybetmişsin bu da bir teselli inan bana
canım sanada cok gecmış olsun okumuştum senınde basına gelenlerı çok acı ALLAH daha buyuk acılar vermesın önce saglık versın hepımıze güç versın :Saruboceq:

Back
X