Bebeğim beni bıtakıp gitti

CilekRecelim

Kuş koysunlar yoluna
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
2.457
1.629
83
28
İçimde anlam veremediğim bi his vardı zaten Doktor tutunup tutunamayacağı belli değil deyince hamileliğimin sevincini yaşayamadım bile eşime söyledim de bana çok kızdı böyle söyleme pozitif düşün hep diyordu Ve dün Bebeğimin Tutunamadığını söylediği anda bütün dünyamı hayallerimi heveslerimi kırıp elime tutuşturup beni eve gönderdi herkes üzülme olur bebeğin olur dediler ama o benim ilk bebeğim di çıkmaz ki ömür boyu içimden şimdi ne yapmalı bilinmez biraz ara verelim diyorum tedaviye başlamışsın yarım bırakmak da olmuyor of of ne yapacağımı nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum Allah'ımdan sabır istiyorum Bir de minik bir bebek...

O acı çok baska hiç çıkmıcak aklından doğirup kaybetmeside görmeyip kaybetmeside ayrı ayrı acılar her acının tadı baska üzülme takılma demicem çünkü olmuyo doktor ara verin demediyse kesinlikle ara verme kendin içen ara vericaksen bilemem zamana bırakabilirsin akısında yasa hayatı belki daha kolay olur bu sefer

ilk 10 haftalik bebek kayiplarinda duzen bebekleri ileri dercede engelli oldugunu solemisti doktor arkadasima vucut onu tanimayip atiyomus rabbim sagliklisini hayirlisini versin simdi bi kizi oldu pekte guzel evet unutmuyosun belki ama hayrida serride allahtan kabull edip sabredince allah en guzelini veriyo gor bak hayirli zamnda bebisne isim ariycaksin

Alla sabır versin. Zor bir durum. Ben de 33.haftada ölü doğum yaptım. O doğumhaneden elin boş dönmek gerçekten çok zor. Acı hep aynı acı. Unutmuyorsun ama hayat devam ediyor. Bol bol dua et meleğin için. Artık sen de bir melek annesisin :anne:

Canım çok geçmiş olsun okuyunca kayıtsız kalamadım benimde basimdan geçti kolay bi durum değil benim de ilkti. Kalp atışını duyduktan sonra durdu. Doktor sağlıklı olmadığı için durmuştur üzülme dedi.üzülmemek elde değil kesinlikle ama rabbim demek ki daha sağlıklı daha hayırlı bi evlat gönderecek. Boyle düşün boyle dua et. onun acısını da tekrar hamile kalınca o kapatıyor. Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Sağlıklı bebek takla da atsan negatif düşünmeyi bırak hiç istemesen bile anneye tutunuyo sağlıksız bebek de tutunmuyo maalesef. Ben de 10 haftalıkken düşük yaptım bak şimdi kızım 30. haftaya kadar geldi kımıl kımıl karnımda hareket ediyo. Sana bi şey olmasın yine denersin hem çok istiyosan korunma bu ay düzenli ilişki yaşa hamile kalma olasılığın çok yüksek.

Seni cok iyi anliyorum. Her isteyen kadin hayirlisiyla hamile kalip saglikli ve hayirli bi sekildde dogum yapsin insAlllahhh

Bende seni çok iyi anlıyorum canım.daha iki hafta önce bende kimyasal gebelik yaşadım ilk baş hamile olduğumu öğrendiğimde çok sevindim ardında o değer dusunce çok üzülmüştüm.sanki oluşan bir bebeği kaybetmiş gibi.Kimyasal gebelik olmasına rağmen kendimi toplamam zaman almıştı.ama napalım hayırlısı böyleymiş veren de alanda Allah.ele gelen bi bebeği kaybetmek daha kötü olurdu çok uzme canım kendini

C CilekRecelim canım çok geçmiş olsun.. Benimde 10 ay arayla iki kaybım var. Unutulmuyor tabi unutulur mu hiç, çok zor. ilki kalbi gelişmemişti kürtaj oldum, ikincisi kalbi durdu tekrar kürtaj oldum.. şimdi nedenini araştırmaya başlıcaz.. Keşke ilkinde ısrar etseymişim doktoruma diyorum şimdi ama geçen zaman geriye alınamıyor. sen de salma kendini nedenini bulmaya çalış canım..

Rabbim sabir versin canm gorunce bakmadan gecemedim 2 kez yasadim 1 yilda nerdeyse zor atlattim dua etmekten bska bisey gelmiyo elinden aci sendeki aci kimse bilmiyo unutmuyosun daha dogrusu unutamiyosun ama yerine yeni umutlar koymaya calisiyosun hayat rabbimin verdiginide aldigini da sorgulamaya hakkimiz yok malesef rabbim en kisa zaman da sanada banada tum isteyen herkese saglikli bebisler versin insallah kendini birakma hayat tum acilara ragmen devam ediyo iste...

Allahım sabır versin. Çok acı maalesef. Bende tedaviyle üçüzlerime hamile kalmıştım. 20. Haftada erken doğum yaptım ve meleklerimi kaybettim. Varlıklarını çok özlüyorum. Allahım hepimize sabır versin.

İçimde anlam veremediğim bi his vardı zaten Doktor tutunup tutunamayacağı belli değil deyince hamileliğimin sevincini yaşayamadım bile eşime söyledim de bana çok kızdı böyle söyleme pozitif düşün hep diyordu Ve dün Bebeğimin Tutunamadığını söylediği anda bütün dünyamı hayallerimi heveslerimi kırıp elime tutuşturup beni eve gönderdi herkes üzülme olur bebeğin olur dediler ama o benim ilk bebeğim di çıkmaz ki ömür boyu içimden şimdi ne yapmalı bilinmez biraz ara verelim diyorum tedaviye başlamışsın yarım bırakmak da olmuyor of of ne yapacağımı nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum Allah'ımdan sabır istiyorum Bir de minik bir bebek...
Herseyden once esin dogru soylemis pozitif dusunmelisin. Ters dusundukce tersi cekersin miknatis gibi. Bende ilk bebegimi kaybettim. Onun omrude o kadarmis. Oda Allahtan gelen bisi.Biraz rahatla dinlen vucudunu dinlendir moral topla 2.nci bir bebek icin. Icinden hazirim dedigindede calismalara basla..

Merhaba çok üzüldüm allah yardımcınız olsun.. bende geçen hafta düşük yaptım 5 haftalikken kanamam dün bitti allah herseyin hayırlısını versin çok üzücü insan toparlayamıyor ..

Merhaba çok üzüldüm allah yardımcınız olsun.. bende geçen hafta düşük yaptım 5 haftalikken kanamam dün bitti allah herseyin hayırlısını versin çok üzücü insan toparlayamıyor ..
Geçmiş olsun Allah sabır versin zor gerçékten hayırlısı olsun herşeyin

Allah yardımcın olsun canım bende 6 haftalıkken düşük yaptım keseyi göremeyince doktor ters giden bişeyler
Olduğunu anladı ve düşük yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin daha 17 gün oluyor haşa toparlanamadım ilk hamilelğimdi yaşasaydı şu an 8 haftalık olacaktı belki de kalp atışlarını duyacaktım nasip değilmiş vardır rabbimin bir bildiği

Evlat acısının küçüğü büyüğü yok ister 1 günlük ister 40 yaşında olsun...
Bende 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim 2 sene önce ağır kalp hastası olarak doğdu ve vefat etti. Sadece 3bucuk ay yasayabildi Allahım sabırlar varsin insallah bir bebeğin daha olur sağlıklı

bende 1.5 ay once kalp durmasi sebebiyle kaybettim evet cok uzuluyorsun allahtan hersey yapacak bisi yok.ins allah saglikli sihatti evlat nasip etsin isteyen herkese

Back
X