- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi CilekRecelim
ne denir ki allah gani gani sabır versin, konu sahibine de başlığa yazan hikayesini okudğum her hamilelik geçirmiş ama yavrusunu kaybetmiş kadına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7 ay bekledim sabır etmekten başka care yok ve ne olursa olsun unutma bir gün aslında iyi ki öyle olmuş iyiki beklemisim diyecek ve aslında öyle olmasının senin için hayırlı oldugunu goreceksibTek tesellim o beklemekten korkuyorum ama yine
Evlendiğim günden beri istiyorum 2 sene oşsu beklemek gerçekten çok ama çok zorBen 7 ay bekledim sabır etmekten başka care yok ve ne olursa olsun unutma bir gün aslında iyi ki öyle olmuş iyiki beklemisim diyecek ve aslında öyle olmasının senin için hayırlı oldugunu goreceksib
Amin sizede geçmiş olsunCanim cok gecmis olsun Allah sabir versin bende düşük yaptim seni çok çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin insallah
Geçmiş olsun canmİnşallah gönlüne göre tez zamanda atlatirsin yavrunun kucağına almayı nasip eder rabbim.. bende 50 gün önce 25 haftalıkken bebeğimi kaybettim Allah'tan geldi Rabbime geri gitti çok zor inanç olmasa dayanılacak gbi değil... İnsan sessiz sessiz ağlamayı öğreniyor inşallah yavrularımizi tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder Rabbim..
Geçmiş olsun sabırda olmasa dayanılmaz zaten çevremden çok sizden destek alıyorum.. 25 haftalık ...alışmışsınızdır daha zor olmuştur Allah sabır versinİnşallah gönlüne göre tez zamanda atlatirsin yavrunun kucağına almayı nasip eder rabbim.. bende 50 gün önce 25 haftalıkken bebeğimi kaybettim Allah'tan geldi Rabbime geri gitti çok zor inanç olmasa dayanılacak gbi değil... İnsan sessiz sessiz ağlamayı öğreniyor inşallah yavrularımizi tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder Rabbim..
İnşallah bi üçüncüyü yaşamazsınız üçüncü sefere yüzünüz güler yavrunuzu alırsınız kucağnıza..Rabbim sabır versin hayırlısıyla sağlıcakla tekrar bir bebiş nasip etsin inşallah. Bende dün kaybettim 2. Düşüğüm 6+3 olmuştuk ve 5 ay olmuştu , 9 haftalık bebeğimi kaybedeli.Aynı acıyı bir kez daha yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın tarifsiz bişey bu. İnşallah kendimi toparlar toparlamaz sebebi araştırılcak testler ne gerekliyse bilemiyorum. Sonrasın da Rabbim size bana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
![]()
İnşallah bi üçüncüyü yaşamazsınız üçüncü sefere yüzünüz güler yavrunuzu alırsınız kucağnıza..
Canım Allah sabır versin üzülme daha kötülerini yaşıyanlarda varİçimde anlam veremediğim bi his vardı zaten Doktor tutunup tutunamayacağı belli değil deyince hamileliğimin sevincini yaşayamadım bile eşime söyledim de bana çok kızdı böyle söyleme pozitif düşün hep diyordu Ve dün Bebeğimin Tutunamadığını söylediği anda bütün dünyamı hayallerimi heveslerimi kırıp elime tutuşturup beni eve gönderdi herkes üzülme olur bebeğin olur dediler ama o benim ilk bebeğim di çıkmaz ki ömür boyu içimden şimdi ne yapmalı bilinmez biraz ara verelim diyorum tedaviye başlamışsın yarım bırakmak da olmuyor of of ne yapacağımı nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum Allah'ımdan sabır istiyorum Bir de minik bir bebek...
tabikii bana yorum yazan arkadaşların derdini okudukça benimkisi yanında daha zayıf kalıyo ama o kadar nekledikten sonra böyle bişeyle karşılaşınca da üzülüyo insanCanım Allah sabır versin üzülme daha kötülerini yaşıyanlarda var
Kesinlikle en azından üzmesinler yaAmin hiç birimiz tekrar yaşamayız inşallahÇok haklısın hiç kimse anlamıyor tekrar olur falan diyip geçiştiriyorlar yaşamayan bilemez derler ya aynen öyle
![]()
Seni çok iyi anlıyorum. Yüzünü görmedin, kucağına almadın daha zor olurdu diyorlar. Ben onları bile yapamadım evladım için diyorum. Dediğin gibi belki dünyadan bir soluk alamadılar ama Rabbim onların ruhlarını ölümsüz yaptı. Ve biz anne olduk.Bana da ne üzülüyosun daha varlığı yokluğu belli bile değildi olur bidaha diyo VARDI benim bebeğim vardı üzülüyorum ama inanıyorum benimde bebeğim olacak...