• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim beni emzik olarak kullanıyor

Bahar64

🕊🕊
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
132
Puanlar
103
Kızlar merhaba 10 aylık kızım var 4 aydan beri kızım beni emzik yerine kullanıyor uyurken sürekli emerek uyuyor ve meme ağızdan çıkmıyor çıktığı zaman bir süre sonra tekrar meme arıyor gündüz de aynı gecede aynı ben yanından kalktığım da uyanıyor ne yapacağımı sapittim bunu nasıl asabilirim kendime ait bir zamanım olmuyor yanında uzanırken zamanım oluyor uyutup da iş gören anneleri özeniyorum

Kızlar merhaba 10 aylık kızım var 4 aydan beri kızım beni emzik yerine kullanıyor uyurken sürekli emerek uyuyor ve meme ağızdan çıkmıyor çıktığı zaman bir süre sonra tekrar meme arıyor gündüz de aynı gecede aynı ben yanından kalktığım da uyanıyor ne yapacağımı sapittim bunu nasıl asabilirim kendime ait bir zamanım olmuyor yanında uzanırken zamanım oluyor uyutup da iş gören anneleri özeniyorum
Memesiz uyutmayı öğreteceksiniz ağzından çıktığı gibi uyanıyorsa zaten sağlıklı bir uyku uyumuyordur. Tam dalmadan yerine koymayı deneyin ağlasada bunu yapmaktan başka yolunuz yok.

Chatgptden program ayarlatın uygulayın uykuda eğlence için meme olayını bitirin besin olarak alsın sadece yoksa çok yıpranırsınız

Memesiz uyutmayı öğreteceksiniz ağzından çıktığı gibi uyanıyorsa zaten sağlıklı bir uyku uyumuyordur. Tam dalmadan yerine koymayı deneyin ağlasada bunu yapmaktan başka yolunuz yok.
Evet yok ama bunu yapmaya hazır değilim emmeyi kesince düzelir inşallah onun için de 8 9 ay var

Emmeyi bırakmadan düzeltemezsiniz ve henüz çok erken(sütünüz varsa), yakın arkadaşım çocuğunu 1,5 yaşa kadar emzirdi, memeyi bıraktırma yöntemi vermemekti, 10 gün kadar gece gündüz uyumadılar çocuğa inat etti meme vermedi çocuk unuttu memeyi, ablam da 15.ay da memeye ketçap süre süre soğuttu öyle bıraktırdı. Şimdi ikinci çocuğu 13 aylık, 2-3 saatte bir meme emmek için kalkıyor ne yaparsa yapsın işe yaramadı

Uyuyunca memeyi çıkarın ağzından pis pis yapın poposuna belli ritimde vurun yada.. Uyumak için destek değiştirin yani . Ben pispis sesi açardım yada ninni onun hoşlandığı bir destek bulursunuz deneyin.
Pispis açıp emzirip öyle uyumazssa ayagimda sallardim sonra yavaşça ayağımı çekerdim altından çıkardım odadan .pispis sesi hep açık kalırdı

Back
X