Bebeğim beni sevmiyor:((((

venuce25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
56
21
18
Ankara
10 aylik bebeğim dedesinin görünce mutluluktan cildiriyor beni de iter dedesi de beni daha çok seviyor diye ovunur ilk kelimesi dede oldu ...çocuğunun sevgisini kiskaniyorum. Tüm gün ben ona bakıyorum gece uykusuz kalıyorum ... niye böyle yapıyor ? Kızlar bu böyle mi sürecek ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok daha neler ya o daha çok oynatiyor diye yada özlüyor diye ona gidiyordur yapmayın böyle boşu boşuna üzme kendini

Ne alakası var sevmemekle. Küçücük bir varlığa karşı bu alınganlık boş.
Değişik birini görünce de sevinir mesela bebekler.
Anneleri harici farklı birine bu yüzden daha fazla ilgi gösterebilirler.
Tabii ki hep böyle olmayacak.
Özellikle bir şeyleri iyice anlamaya başlayınca tam anneci olacak.

Yapmayın , ne güzel işte. Benimkide aynı. 8 aylık beyefendi.
Gündüz anneanne ve dede beraber bakıyorlar.Dedenin aşığı. Anneanneye hiç pas vermez. Bana ve babasınada aynı. Çünkü dede gün boyunca onu gezdiriyor , kucaktan indirmiyor. Ne yapalım şimdi? Dedeyimi kıskanalım, çocuğa dedeyi sevme mi diyelim :) Çocuk bu kim daha çok ilgilenirse onu sever , ona bağlanır.
Allah bağışlasın bu arada :emir_bebek:

Bebekler genelde dedeyi çok sever zaten ve en kolaylarına dede kelimesi geldiğinden ilk genellikle dede ya da baba derler bundan sizi sevmediğini nereden çıkardınız :44:Bebeğiniz sizi seviyor annesisiniz siz onun içiniz rahat olsun:emir_bebek:

Bütün bebekler ilk once dede der. Hatta de de de de derler. Dede onu cok seviyorsa hissediyordur. Benim yegenim de benden abime gitmezdi. Yani bu bebek yahu. Anne babanin yeri tabiki ayri. Merak etmeyin sizi cok seviyor bebisiniz :-)

Tabiki haklısınız ama dedesi sürekli beni daha çok seviyor diyor ben ona yeteri kadar sevgimi veremiyormusum

sen hiç annesini sevmeyen çocuk gördün mü.merak etme sen onun herşeyi olacaksın.mesela benim oğlumu da dedesi oynatıyor onu görünce atılıyor hemen ona.ama dedeye sinir oldum.sana öyle demesi çok saçma buna kızmakta haklısın

sen hiç üzülme annesi çocuk kanı sıcak olur derler emin ol senide cokk seviyor bebeğin..sakın alınganlık yapma olur mu bu zamanlarda normal ki cogu bebek dedeye neneye daha farklı ilgili olur ama büyüyüncede en çokk annelerini severler:34:

kızımda benden başkasını ıter,hoşlanmaz 17 aylık..

ama ramazanda babasının izinli olmasıyla aralarında yenı bır aşk başladı..

eee kım onunla oynuyorsa,onu görünce heyecanlanıyor çocuk..

ayrıca benım kızımda ılk dede dedı..dedesi olmamasına rağmen..

benim oğlum 2 yaşında ve babannecidir arada kıskansamda sebebini biliyorum ben kurallar koyduğum için babanneye kaçıyo o her istediğini yapıyo çünkü ama bensizde yapamıyo :)

Kim oynuyor kim bikmadan usanmadan oyun yapiyorsa ona gidiyorlar sevmemek değil kesinlikle:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Baslangicta benimki de oyleydi.simdi 17 aylik anne anne diye etrafimda dönüyor. Tuvalete bile gitsem pesimden geliyor.merak etme iliskiniz zamanla oturur.

10 aylik bebeğim dedesinin görünce mutluluktan cildiriyor beni de iter dedesi de beni daha çok seviyor diye ovunur ilk kelimesi dede oldu ...çocuğunun sevgisini kiskaniyorum. Tüm gün ben ona bakıyorum gece uykusuz kalıyorum ... niye böyle yapıyor ? Kızlar bu böyle mi sürecek ?

Tatlım şimdi küçük olduğu için onu en mutlu eden kmse ona gider güler sever :-)

Bir gecelik dedesine bırakın bakalım sonraki gün kimi seviyormuş anlarsınız:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki haklısınız ama dedesi sürekli beni daha çok seviyor diyor ben ona yeteri kadar sevgimi veremiyormusum

He oyle deseydin sen cocugumu benden cok seviyosun dogru diye de ekleseydin.

Bu cumleler karsisinda boyle dusunup konu acman kacinilmaz zaten.

Benim oğlumda dedelerine bayılır hep dede dede diye dolanır görünce hemen ellerinden tutup sarılır falan normal birşey,

seni sevmediğini nerden çıkardın ki

bebekler dil gelişiminde önce ya "baba" ya da "dede" gibi tekrarlı ve bu harfleri içeren sözcükleri söylerler.
dedesi çok mu ilgileniyor?
siz sürekli bebekle berabersiniz, dedeyi daha seyrek gördüğü için sevinç belirtisi gösteriyordur.

Back
X