bebeğim beşikten atlayacak

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
33
Merhaba arkadaşlar 10 aylık oğlum var beşikte ayağı kalkarak atlamaya çalışıyor yanında olmazsam atlayacak odasında yeni ayırsın korkuyorum düşüpte bişey olacak diye internettende araştırdım bi Bebek beşikten düşerek olmuş çok acıdım ve çok korkuyorum bu durumuma bi fikir verin nolur uç beşik değiştirdim durum yine aynı yer yatıgı aklıma geliyor

Cok mu yüksek ki.. Beşiğin etrafına yastıklar filan koysaniz diycem ama. Yada odanıza alsanız yer varsa en azından gözünüzün önünde olur. Yada en son çare yer yatağı

Ben o atlama ihtimalli dönemde yer yatağına geçirdim.. bebek yatağı yer yatağı ardından da çok alçak bi model tek kişilik yatağa geçtik..
yer yatağı çocuğun kendi yatıp kalkması gelişimi için de iyi.. ona göre düzenlemiş olursunuz odasını..
Yer yatağında tek sıkıntı kalkar evde tek dolanir mi telaşı..

Biz park yatak kullanıyoruz.bebeğimiz ayağa kalkmaya başlayınca bizde de aynı evham oldu.ayağa kalkıp kenarlardan sarkıyordu falan..özellikle eşim inanılmaz evhamlıdır.ben bişey olmayacak,bebekler yüksekliği,atlamaması gerektiklerini falan öğrenirler dedim.benim bebeğim sabahları uyanınca ağlamaz,takılır yatağında,oynar.sıkılınca bağırır beni çağırır.atlama girişimi olmadı çok şükür.şimdi 1 yaşında.boyu daha uzun,istese gerçekten başarabilir.ama çok şükür yükseklik algısı oluştu.
Siz yine de tedbir amaçlı bebeğin yatak kenarına kanepe koltuk dayayabilirsiniz.her bebek aynı olmayabilir

Back
X