BEBEĞİM BESLENMEYİ REDDEDİYOR ACİL YARDIM

TheMomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
2
0
1
28
1.5 AYA KADAR NORMAL ŞEKİLDE BESLENEN HATTA FAZLA FAZLA YİYEN BEBEĞİM BİRDEN YEMEZ OLDU ŞUAN 2.5 AYLIK HALEN ÇOK ÇOK AZ YİYOR RESMEN YENİDOĞAN GİBİ YİYOR.ARTIK BİBERONJ GÖRÜNCE AĞLAMAYA BAŞLIYO BU SORUNU DAHA ÖNCE YAŞAYAN OLDUMU.BİÇOL DOKTORA GİTTİM REFLÜ ALERJİ DEDİLER ALERJİ DİYETİ YAPYORUM REFLÜ İÇİN HERŞEYİ YAPYORUM ANCAK BIR DEĞİŞİM YOK LÜTFEN YARDIM

Uykuda beslemeyi denediniz mi?
Zorlamayın dönemsel bir şey söz konusu da olabilir.
Gaviscon tarzı ilaç

Benim oğlumda meme reddi başladı o dönemde aynı şekilde biberona da memeye verdiği tepkiyi veriyordu sürekli uykuda besledim bir dönem.
Sadece uyurken yiyor oda zar zor motilium kullanıyoruz . Sizin bebeğiniz kaç aylık . Bu sorun geçtimi

Sadece uyurken yiyor oda zar zor motilium kullanıyoruz . Sizin bebeğiniz kaç aylık . Bu sorun geçtimi

2 yaşında şu an. Böyle gidiyor maalesef ek gıdaya geçtikçe uykuları azaldıkça aldığı anne sütü de azaldı. 15 aylıkken bıraktık anne sütünü böylece. Sadece uykuda emiyordu zaten. Şimdi gece uyanıp bir şeyler içmek istiyor. Biberonla mama veriyorum. Ama uykusu açıldıysa hala içmiyor onu. O huyu geçmedi

Sonra ne oldu bende aynı şeyi yaşıyorum geçti mi normale döndü mu

Anlatmıştım arkadaşa. Pek döndüğü söylenemez. 2 Yaşında hala aşırı sabırsız bir tip. Memede neden durmadığını anladım :)
Sadece uykuda ve mayışıkken emzirmeye döndüm büyüdükçe. Zaten sıklığı azaldığı için aslında daha iyi. Bu durum ilk 6-9 ay çok zorluyor.
Bizimki 8 aylıkken falan tutmaya başladı memeyi ama keyfi gelirse. Sonrası zaten önemli değil. Ek Gıda aldığı için annelerin işini kolaylaştıran bir şey emmeyi sevmemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…