Erkek İnfertilitesi Bebeğim bir gün gelirmisin?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kadser

Kime gidem'SEN'var iken!
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
1.537
67
683
36
BİR GÜN GELİRMİSİN?

Saatler,günler,aylar ve yıllar,
Geçti meleğim,
Bir yaprak daha kopuyor takvimden sensiz,
Her kopan yaprak ömürmü azaltıyor,
Ama senin hasretine bir gün daha ekliyor,
Görmezden gelinmiyor acıyarak bakan gözler,
Yüreğini hep daha fazla yakıyor manasızca sarf edilen sözler,
Boşver diyor kocaman bi BOŞVER!
SENİ,SENİ nasıl boşveririm?
Nereye sığar hasretin?neyle dolar boşluğun?
Ve nasıl açıklanır SENSİZLİK???
Yorsada beni arayışlardaki çaresizlik,
Bitmeden sürecek,engellere takılmadan,sana bu umutla sesleniş,
İlahi bir dala tutunmuş,kendi içimde kaybolmuş,bu karanlık dünyama bir güneş gibi
DOĞMANI bekliyorum şimdi,
Bilmiyorum kaderimde varmısın?
Minik ellerinle sever,SEVİNDİRİRMİSİN?
Annen seni bekliyor bebeğim,
BİR GÜN,BİR GÜN GELİRMİSİN??? :nazar: :nazar: :nazar:

4 YILDIR UĞRAŞIYORUM BENDE önce sebebsiz dendi sonra eşime varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu değerler dahada düştü işte bu çelişkilerle 5. yılımıza geçtiğimiz eylülde girdik.bugün nedense böyle bi şiir yazmak geldi aklıma baktım fena olmadı bide bunun adına topik açayım dedim kimbilir belki uğurlu gelir!!!

şiirin çok güzel kadser inşallah o minicik elleri tutmak size de banada nasip olur.bende çok yazılar yazdım doğmayan bebeğime..çok zor eksikliğini günden güne daha çok hissediyorum..umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allahın izniyle birgün oda gelir.......tutunacak bir dal gibi..yeni doğan bir güneş yada hayata yeniden ve inadına daha güçlü bir şekilde başlamak gibiii..Rabbim yardımcımız olsun.

şiirin çok güzel kadser inşallah o minicik elleri tutmak size de banada nasip olur.bende çok yazılar yazdım doğmayan bebeğime..çok zor eksikliğini günden güne daha çok hissediyorum..umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allahın izniyle birgün oda gelir.......tutunacak bir dal gibi..yeni doğan bir güneş yada hayata yeniden ve inadına daha güçlü bir şekilde başlamak gibiii..Rabbim yardımcımız olsun.

amin canım istersen sende paylaş şiirlerini burda :29:

ben şiir yazmayı pek beceremem benimkiler daha çok kısa kısa düzyazılar..en sıkıntılı anlarımda,bebeğimin eksikliğini en çok hissettiğim anda biranda yazılmış ..üzerini gözyaşları süslemiş ...ki hiç eksik olmuyolar bu aralar......yazılar işte.belki burdada paylaşırım..fena fikir değil aslında:)

Ağzına sağlık arkadaşım ,maşallah ,yumurtaya can veren allaahım İnşallah senin içinede can verir,Tek vücutta atan iki kalp,Rabbim yaşattın sana inşalllahhhhhhh..

teşekkür ederim arkadaşlar amin inş. bebeğini bekleyen herkezle birlikte banada nasip olur inş. :16:

sizin sorununuz bellimi ne kadardır olmuyor?

sizin sorununuz bellimi ne kadardır olmuyor?

selam kadser biz 1,5 yıllık evliyiz çok erken öğrendik..eşim xxy klineferter sendromu yani azosperm(hiç sperm yok)...bir umut uğraşıyoruz işte kadser cim..inşallah olur ne deyim ki başka.hep dua ediyoruz eşimle...........

selam kadser biz 1,5 yıllık evliyiz çok erken öğrendik..eşim xxy klineferter sendromu yani azosperm(hiç sperm yok)...bir umut uğraşıyoruz işte kadser cim..inşallah olur ne deyim ki başka.hep dua ediyoruz eşimle...........
rabbim diledikten sonra herşey olur canım sonuçta ol demesi yeter ben inanıyorum bu sabırlar mükafatsız kalmıyacak inş.:nazar: mutlaka bişeyler yapıyorsunuzdur ama ben yinede nacizane kaan aydos u öneririm bi araştır istersen...

Son düzenleme:
rabbim diledikten sonra herşey olur canım sonuçta ol demesi yeter ben inanıyorum bu sabırlar mükafatsız kalmıyacak inş.:nazar: mutlaka bişeyler yapıyorsunuzdur ama ben yinede nacizane kaan aydos u öneririm bi araştır istersen...

saol canım bir ara eşime çok ısrar ettim bende kaan aydos a gitmesi için ama zaten ben tedavideyim ona gitsem aynı ilacı söyleyecek diyo....bakalım inşallah sonumuz hayırolur..:49:

saol canım bir ara eşime çok ısrar ettim bende kaan aydos a gitmesi için ama zaten ben tedavideyim ona gitsem aynı ilacı söyleyecek diyo....bakalım inşallah sonumuz hayırolur..:49:

hayırlısı olsun canım zaten vakti saati geldimi hiç bişey engel olamaz bi bakarsın gelivermiş bebeişin :emir_bebek:

Back
X