şiirin çok güzel kadser inşallah o minicik elleri tutmak size de banada nasip olur.bende çok yazılar yazdım doğmayan bebeğime..çok zor eksikliğini günden güne daha çok hissediyorum..umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allahın izniyle birgün oda gelir.......tutunacak bir dal gibi..yeni doğan bir güneş yada hayata yeniden ve inadına daha güçlü bir şekilde başlamak gibiii..Rabbim yardımcımız olsun.
teşekkür ederim arkadaşlar amin inş. bebeğini bekleyen herkezle birlikte banada nasip olur inş.
canim burada ne isin var senin bu saatte
isin yokmuydu?
sizin sorununuz bellimi ne kadardır olmuyor?şiirin çok güzel kadser inşallah o minicik elleri tutmak size de banada nasip olur.bende çok yazılar yazdım doğmayan bebeğime..çok zor eksikliğini günden güne daha çok hissediyorum..umudumuzu hiç kaybetmeyelim Allahın izniyle birgün oda gelir.......tutunacak bir dal gibi..yeni doğan bir güneş yada hayata yeniden ve inadına daha güçlü bir şekilde başlamak gibiii..Rabbim yardımcımız olsun.
sizin sorununuz bellimi ne kadardır olmuyor?
rabbim diledikten sonra herşey olur canım sonuçta ol demesi yeter ben inanıyorum bu sabırlar mükafatsız kalmıyacak inş.selam kadser biz 1,5 yıllık evliyiz çok erken öğrendik..eşim xxy klineferter sendromu yani azosperm(hiç sperm yok)...bir umut uğraşıyoruz işte kadser cim..inşallah olur ne deyim ki başka.hep dua ediyoruz eşimle...........
rabbim diledikten sonra herşey olur canım sonuçta ol demesi yeter ben inanıyorum bu sabırlar mükafatsız kalmıyacak inş.mutlaka bişeyler yapıyorsunuzdur ama ben yinede nacizane kaan aydos u öneririm bi araştır istersen...
saol canım bir ara eşime çok ısrar ettim bende kaan aydos a gitmesi için ama zaten ben tedavideyim ona gitsem aynı ilacı söyleyecek diyo....bakalım inşallah sonumuz hayırolur..
hayırlısı olsun canım zaten vakti saati geldimi hiç bişey engel olamaz bi bakarsın gelivermiş bebeişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?