Bebeğim,boşanma ve sonrası !

Vizem bitecek dönmesem de yollarlar zaten kendi tehdit ediyor hemen defolur gidersin diye doğru düzgün dil bilmeden etmeden Nasıl kalacağım ki annemlere oturuyorsan kal yoksa ev lafı falan açma s.tir ol git babanı ara diyor ailem bir gün kendisine tek laf etmedi hiç karışmadılar ne yaraşırlarsa ağzı açılır açılmaz ailemi katıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum biz bağrışıyoruz kızım korkuyor deli olacam

Hangi ulkede yasiyosun?
Kkyi hafife alma burda sana dil konusunda yardimci olucak arkadaslar her zamn var.
Ben Hollandadayim yardimim dokunurmu sana?

Bence sakın dönme trde cok zorlanırsın Avrupa tr gibi değil ayrıca ev içinde kiraya cıkarsın devlet kiranın yarısını ödeyebiliyor yardım amaçlı söylüyorum bende Fransa'da yaşıyorum eger konuşup dertleşmek istiyorsan sana arkadaş olabılırım

yurtdışını bilmiyorum tek bildiğim tr gelme ,
orada kalmak için yapman gerekn neyse onu yap ama buraya dönme ,

Sonuç ne oldu acaba
Eşim anlamadığım bir şekilde iyi davranmaya başladı bana göstermiyor ama sürekli ev baktığını görüyorum siteden resim falan da çekmiş evlerin telefonunda gördüm bence de Türkiye'ye dönmek çok saçma kızımın geleceğini karartmayacağım şimdilik iyiyiz kavga hiç etmedik o Zaman'dan beri geçenlerde kendisi lafını açtı ayrı evin artık hiç birşey demiyorum çünkü sadece bekleyeceğim biraz daha kızım için ayrıca geçen hafta eşime saldırdılar iş çıkışı evin kapısında bıçaklamaya çalıştılar herkes emek verip çalışıyor ama başkaları o emeği çok güzel çalmaya çalışıyor çok korktum ona birşey olmasında.n çok korktuğumu gördüm aptallık belki bilmiyorum sadece beklemedeyim şu an ne samimi ne çok sınırlı cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler burası benim sığınağım resmen kimseyi tanımıyorum ama çok samimi söylüyorum bir sürü arkadaşım olduğunu biliyorum

Back
X