bebeğim bu sefer bari gelsin ne olur..

dilber akin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
136
59
13
47
merhaba kızlar
tam bir yıl oldu.. bebek sahibi olmak için tam geçen sene ağustos-eylül gibi korunmasız ilişkiye başlamıştık.. hemen olur sanmıştık.. olmadı.. çevremde isteyen tüm arkadaşların pat diye oluverdi.. ilk aylar çok ağladım.. yolda hamile görsem ağlamaya başlıyordum.. ben eşim kontrolden geçtik.. düzenli bi şekilde kontrole gitmeme rağmen kadın doğumcum beni rahim filmine yönlendirmedi hic.. her ay alttan ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi gönderdi.. düzgün yönlendiremedi bence.. sonra eşimin testlerine baktı, morfoloji bozukluğu az da olsa var görünüyordu, ürolog doğal yolla olabilir dedi.. ama benim kadın doğumcu testlere bakınca, sizin asla çocuğunuz olmaz, ancak tüp bebek dedi ve direk tüp bebek merkezlerinin isimlerini verdi bana.. çok ağldaım eşim de çok uzuldu.. sonra çok ünlü bir başka üroloğa gitti eşim, onda çok iyi çıktı test sonuçları, hiçbir sıkıntı yok dedi. benim rahim filmimi sormuş.. ve yok tabiki kadın söylemedi hic ben de çok bilmiyordum bu işleri..:( neyse sonra burdan fln okudum öğrendim, kaç aydır çektirmeye çalışıyorum her ay bsy çıkıyor, reglimin hemen sonrasında şehir dışında fln oluyoruz, bir türlü çektiremedim. bu ay da bayrama denk geliyor reglimin bitişi..:( yine çektiremicem. daha doğrusu henüz başlamadı reglim, uc gün once regl olmam gerekıyordu.. olmadım.. daha önce de bi kere 3 gün gecikmişti ümitlenmiştim.. sonra çok üzüldüm.. simdi ara sıra bel karın ağrısı hissediorum, işte oldum sanırım diorum, gidiyorum bakıyorum yok.. psikolojik mi bilmem.. belki de gerçekten regl olmucam ve gğzel haber alıcam.. ama bilmiyorum, öyle ümit ediyorum, dua ediyorum, kimseye de söyleyemiyorum.. burdan paylaşayım dedim .. öyle işte...::((

merhaba kızlar
tam bir yıl oldu.. bebek sahibi olmak için tam geçen sene ağustos-eylül gibi korunmasız ilişkiye başlamıştık.. hemen olur sanmıştık.. olmadı.. çevremde isteyen tüm arkadaşların pat diye oluverdi.. ilk aylar çok ağladım.. yolda hamile görsem ağlamaya başlıyordum.. ben eşim kontrolden geçtik.. düzenli bi şekilde kontrole gitmeme rağmen kadın doğumcum beni rahim filmine yönlendirmedi hic.. her ay alttan ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi gönderdi.. düzgün yönlendiremedi bence.. sonra eşimin testlerine baktı, morfoloji bozukluğu az da olsa var görünüyordu, ürolog doğal yolla olabilir dedi.. ama benim kadın doğumcu testlere bakınca, sizin asla çocuğunuz olmaz, ancak tüp bebek dedi ve direk tüp bebek merkezlerinin isimlerini verdi bana.. çok ağldaım eşim de çok uzuldu.. sonra çok ünlü bir başka üroloğa gitti eşim, onda çok iyi çıktı test sonuçları, hiçbir sıkıntı yok dedi. benim rahim filmimi sormuş.. ve yok tabiki kadın söylemedi hic ben de çok bilmiyordum bu işleri..:KK43: neyse sonra burdan fln okudum öğrendim, kaç aydır çektirmeye çalışıyorum her ay bsy çıkıyor, reglimin hemen sonrasında şehir dışında fln oluyoruz, bir türlü çektiremedim. bu ay da bayrama denk geliyor reglimin bitişi..:KK43: yine çektiremicem. daha doğrusu henüz başlamadı reglim, uc gün once regl olmam gerekıyordu.. olmadım.. daha önce de bi kere 3 gün gecikmişti ümitlenmiştim.. sonra çok üzüldüm.. simdi ara sıra bel karın ağrısı hissediorum, işte oldum sanırım diorum, gidiyorum bakıyorum yok.. psikolojik mi bilmem.. belki de gerçekten regl olmucam ve gğzel haber alıcam.. ama bilmiyorum, öyle ümit ediyorum, dua ediyorum, kimseye de söyleyemiyorum.. burdan paylaşayım dedim .. öyle işte...::KK43:(

dilbercim merhaba oncelıkle esıne de sana da gecmıs olsun. kendini yıpratmma lütfen RABBIM ol dedıkten sonra oyle bır olurkı hemde hıc beklemedıgın anda. umudunuda yıtırme ne guzel bak kontrollerınızede gıdıyormussunuz hele bı rahım fılmınıde cektır. yumurta rezervın falan nasıl acaba yanı ; düzenli adet oluyormusun ? kist vs bırsey olmamasıda cok guzel. pekı senın bu doktorun hangı teste baktıgında sızın cocugunuz olamaz dedı yanı neye ve hangı degere hangı sonuca gore. ve asıl problem esınde mı sende mı kuzum.

çok teşekkür ederim oncelıkle..
alttan ultrasonla bakıp yumurtaların çok iyi deyip duruyordu her seferınde.. rahim filmini söyleseydi çektirirdim ki ben ona dedim kaç sefer çok uzun beklemek istemiyorum söyleyin ne yapmak gerekiyorsa yapalım.. fln.. yok bekleyin deyip durıyordu. sonra eşimin sperm sonuçlarına baktı, ürolog normal demesine rağmen bakar bakmaz sizin cocuunuz olmaz dedi çıktı.. cok uzuldum. sonra iki ayrı üroloğa gittik, yeni testler yaptırdık eşime, sıkıntı yok eskisindn de daha iyi çıktı sonuçlar.. yani ikimizde de sorun yokk görünüor.. tabi benim tüplerde skıntı yoksa.. kadın deseydi daha önceden çektriridim..:( çok üzülüyorum geçip giden zamana.. 3 gün gecikti ya nasıl ümitlendim.. bi yandan bel karın ağrısı hissedip duruyorum. inşallah psikolojiktir o ağrılar ve burdan hepınıze güzel haberler vermek nasıp olur..:(

çok teşekkür ederim oncelıkle..
alttan ultrasonla bakıp yumurtaların çok iyi deyip duruyordu her seferınde.. rahim filmini söyleseydi çektirirdim ki ben ona dedim kaç sefer çok uzun beklemek istemiyorum söyleyin ne yapmak gerekiyorsa yapalım.. fln.. yok bekleyin deyip durıyordu. sonra eşimin sperm sonuçlarına baktı, ürolog normal demesine rağmen bakar bakmaz sizin cocuunuz olmaz dedi çıktı.. cok uzuldum. sonra iki ayrı üroloğa gittik, yeni testler yaptırdık eşime, sıkıntı yok eskisindn de daha iyi çıktı sonuçlar.. yani ikimizde de sorun yokk görünüor.. tabi benim tüplerde skıntı yoksa.. kadın deseydi daha önceden çektriridim..:KK43: çok üzülüyorum geçip giden zamana.. 3 gün gecikti ya nasıl ümitlendim.. bi yandan bel karın ağrısı hissedip duruyorum. inşallah psikolojiktir o ağrılar ve burdan hepınıze güzel haberler vermek nasıp olur..:KK43:

insallah guzel haberlerın olur ınsallah ; bende hormon sorunu yasadım ama sukur ılacla bıtkıselle hallettım. şimdi 7 haftalık hamıleyım bu ıslerde sabır cok onemlı ; bak eger adet olursan da uzulme bal+tarcın+çörek otu kurune baslarsın hemen. esıne de her sabah kecıboynuzu pekmezı yedır ; ilşkiden 1 gun once yada o gun bitter cıkolata yedır. ona ballı cevızlı muz yedır. dogal yollardan bulunur elbbet caresı

insallah guzel haberlerın olur ınsallah ; bende hormon sorunu yasadım ama sukur ılacla bıtkıselle hallettım. şimdi 7 haftalık hamıleyım bu ıslerde sabır cok onemlı ; bak eger adet olursan da uzulme bal+tarcın+çörek otu kurune baslarsın hemen. esıne de her sabah kecıboynuzu pekmezı yedır ; ilşkiden 1 gun once yada o gun bitter cıkolata yedır. ona ballı cevızlı muz yedır. dogal yollardan bulunur elbbet caresı
teşekkür ederim sagolun.. bal tarçın çörekotu karıştırıp yicez oyle mi? ben baslıyım buna barı.. teekkurler.

canim öncelikli esine keciboynuzu suyunu icir internette var keciboynuzu kürü diye cok etkili sonra ben ayni ay bal corekotu tarcin kullandim.. iliski öncesi esine cikolata yedir.. yani bunlar benim yaptiklarim.. öneri olsun.. gün asiri iliski ile olur insallah, tabi insallah hamilesindir bu ay

merhaba kızlar
tam bir yıl oldu.. bebek sahibi olmak için tam geçen sene ağustos-eylül gibi korunmasız ilişkiye başlamıştık.. hemen olur sanmıştık.. olmadı.. çevremde isteyen tüm arkadaşların pat diye oluverdi.. ilk aylar çok ağladım.. yolda hamile görsem ağlamaya başlıyordum.. ben eşim kontrolden geçtik.. düzenli bi şekilde kontrole gitmeme rağmen kadın doğumcum beni rahim filmine yönlendirmedi hic.. her ay alttan ultrasonla baktı sıkıntı yok dedi gönderdi.. düzgün yönlendiremedi bence.. sonra eşimin testlerine baktı, morfoloji bozukluğu az da olsa var görünüyordu, ürolog doğal yolla olabilir dedi.. ama benim kadın doğumcu testlere bakınca, sizin asla çocuğunuz olmaz, ancak tüp bebek dedi ve direk tüp bebek merkezlerinin isimlerini verdi bana.. çok ağldaım eşim de çok uzuldu.. sonra çok ünlü bir başka üroloğa gitti eşim, onda çok iyi çıktı test sonuçları, hiçbir sıkıntı yok dedi. benim rahim filmimi sormuş.. ve yok tabiki kadın söylemedi hic ben de çok bilmiyordum bu işleri..:KK43: neyse sonra burdan fln okudum öğrendim, kaç aydır çektirmeye çalışıyorum her ay bsy çıkıyor, reglimin hemen sonrasında şehir dışında fln oluyoruz, bir türlü çektiremedim. bu ay da bayrama denk geliyor reglimin bitişi..:KK43: yine çektiremicem. daha doğrusu henüz başlamadı reglim, uc gün once regl olmam gerekıyordu.. olmadım.. daha önce de bi kere 3 gün gecikmişti ümitlenmiştim.. sonra çok üzüldüm.. simdi ara sıra bel karın ağrısı hissediorum, işte oldum sanırım diorum, gidiyorum bakıyorum yok.. psikolojik mi bilmem.. belki de gerçekten regl olmucam ve gğzel haber alıcam.. ama bilmiyorum, öyle ümit ediyorum, dua ediyorum, kimseye de söyleyemiyorum.. burdan paylaşayım dedim .. öyle işte...::KK43:(
Ayy kiyamam ins hamilesin cnm stres ypma bide soğan kürünü dene istersen cok faydali ..

Bizim de 6 ay olmadi.sonra birden oldu:)
catlatma ignesi ile hamile kaldim.ve ayni adet olacakmisim gibi kasik agrisi bel ve göğüs agrisi yasadim.
Insallah sizin de o aybu aydır:)

Bizim de 6 ay olmadi.sonra birden oldu:)
catlatma ignesi ile hamile kaldim.ve ayni adet olacakmisim gibi kasik agrisi bel ve göğüs agrisi yasadim.
Insallah sizin de o aybu aydır:)
inşallah cok teşekkür ederım. bisey sorucam. kaçıncı ayda doktor çatlatma ıgnesınden fln bahsettı.. ne zmn uyguladı. benım gittiğim doktor bana bahsetmedı bıle bekle bekle dedı durdu.. düşündükçe sınırım bozuluyor.. surecını anlatırmısın sakıncası yoksa??

Cnm cok gecmis olsun oncelikle bizde haziranda birakmistik bir yili gecti oldu ama dusuk kurtaj yasadim bnmde devletteki doktorum klomen verdi geciatirdi simdi ozele gidiyorum rahim filmi istedi esimden sperm testi istedi bu hayatta her sey oluyo uzulme her serde vardir bi hayir yani yalniz deilsin cnm insallah gelir bebisin en kisa zamanda

İnşallah hamilesinizdir.
Çok kafaya takmayın lütfen. Takıncada olmuyor maalesef.

Rahim filmi regl ikenmi? çekiliyoro_O

İnşallah hamilesinizdir.
Çok kafaya takmayın lütfen. Takıncada olmuyor maalesef.

Rahim filmi regl ikenmi? çekiliyoro_O
bildiğim kadarıyla reglden sonraki birkaç gun içinde çekiliyor.
sürekli hikayeler dinliyorum ondan bundan. kafaya takmayı bıraktık o ay oldu diye.. ya nasıl bırakılıyor bu kafaya takmak ben anlamadım.. ilk aylar daha kotuydum ben cok ağlıyordum son aylarda nedense ağlamıyorum, o panik halim geçti.. kanıksadım belkı de durumu.. ama çaktırmadan içten ice her ay bekliyorum yine de belki diye.. allah isteyen herekese nasıp etsın.

Cnm cok gecmis olsun oncelikle bizde haziranda birakmistik bir yili gecti oldu ama dusuk kurtaj yasadim bnmde devletteki doktorum klomen verdi geciatirdi simdi ozele gidiyorum rahim filmi istedi esimden sperm testi istedi bu hayatta her sey oluyo uzulme her serde vardir bi hayir yani yalniz deilsin cnm insallah gelir bebisin en kisa zamanda
var ya ben bı de buraların en ıyı hastanesine gittim.. baya cıddı paralar verdık.. hala aklım almıyor kadın benım aceleci olduğumu, bir an once ne yapılması gerekıyorsa yapalım lütfen dedıgımı bıldıgı halde, ne yumurta takıbı ne asılama ne rahım fılmı hicbirseyden bahsetmedi.. keşke daha erken davranabılseydım.. herseyde vardır bı hıkmet dıyelım napalım..

bildiğim kadarıyla reglden sonraki birkaç gun içinde çekiliyor.
sürekli hikayeler dinliyorum ondan bundan. kafaya takmayı bıraktık o ay oldu diye.. ya nasıl bırakılıyor bu kafaya takmak ben anlamadım.. ilk aylar daha kotuydum ben cok ağlıyordum son aylarda nedense ağlamıyorum, o panik halim geçti.. kanıksadım belkı de durumu.. ama çaktırmadan içten ice her ay bekliyorum yine de belki diye.. allah isteyen herekese nasıp etsın.
bizde 2aydır düşünüyoruz.
kafama takmamaya gayret ediyorm. cünkü kafaya takıp bebek bebek diye odaklanınca aksi gibi olmuyor.
Bunların cok örnegi cevremde var.
Eminim seninde cevrende vardır.
Ve cevrendeki kötü örnekleri baz almamak en iyisi.
Herkesin vücudu direnci farklıdır.

Gecen ay 1hafta gec regl oldum.
2tane test yaptım pozitif.
Testler sonrası regl oldum.
Dedim reglim yani ben biliyorum.
Doktora gittim. Düşük olabilir dedi. Bence reglim ben dedim. Öyle hissediyorum dedim.
Öylede oldu. Regl oldum yani:KK70::KK70:

Kendini eglendir. Sırf gıcıklıgına işe mesela o teste falan:KK70:

Adetin 3 gun gecikmis test yapsan cikar bence
gerçekten mi? cok korkuyorum ya.. ben ılk aylarda olur olmaz zamanlarda test yapıyordum manyak gibi.. hic bir belirti görmeden..
simdi yapmaya korkuyorum. gecen aylarda da bir kere uc gun gecikti, tam esime soyledım bilio musun uc gun gecıktı dıye bı umıtle, o da umıtlendı, aksam eve geldık kı hasta olmuşum.. saka gibi yanı. bugun cok tedırgınım o yüzden:( aksama fln olursam. sahi kac gun gecıkınce bellı olur artık?

bizde 2aydır düşünüyoruz.
kafama takmamaya gayret ediyorm. cünkü kafaya takıp bebek bebek diye odaklanınca aksi gibi olmuyor.
Bunların cok örnegi cevremde var.
Eminim seninde cevrende vardır.
Ve cevrendeki kötü örnekleri baz almamak en iyisi.
Herkesin vücudu direnci farklıdır.

Gecen ay 1hafta gec regl oldum.
2tane test yaptım pozitif.
Testler sonrası regl oldum.
Dedim reglim yani ben biliyorum.
Doktora gittim. Düşük olabilir dedi. Bence reglim ben dedim. Öyle hissediyorum dedim.
Öylede oldu. Regl oldum yani:KK70::KK70:

Kendini eglendir. Sırf gıcıklıgına işe mesela o teste falan:KK70:
nasıl ya dusuk olabılır ne demek. oyle hasta olur gıbı dusuk olabılır ve kadın anlamayabılır mı bunu yanı.. alllah allah..

nasıl ya dusuk olabılır ne demek. oyle hasta olur gıbı dusuk olabılır ve kadın anlamayabılır mı bunu yanı.. alllah allah..
Düşüklerde kanama oluyormuş işte..
Ama kiminde yerleşme kanamasıda olabilir bu.
Bendede ayrı bi çeşit oldu yani. :KK70:

Biraz kendine zaman ver. Vucudunada zaman ver.

bir yıl verdım ya.. hic böyle olacağını dusunmemıstım ya.. allah daha da cok bekletmesin inşallah da.. buna razıyız. ondan gelen herseye de razıyız da, dik durmak zor iste..

Biz 5 ay hic doktora gitmedik.ovulasyon testi aldim internetten yüzlerce.her ay yumurtlama günümü tespit edip o gunlerde deniyorduk.nokta atisi yapmamiza ragmen bi türlü olmadı.sonra 6. Ay doktora gitmeye karar verdik.yumurta takibine başladı doktorum.yumurtam iyi gelisiyordu ama nedense olmuyordu.iğne yapalım mi yoksa bu ay bekleyelim mi dedi.ben igne yaptirdim direk ve o ay hamile kaldim.
Erken gebelik testiyle adetime 1 hafta kala öğrendim hamileligimi.bence erken gebelik testi yapin adetiniz geciktiyse.

Back
X