bebeğim bu sefer bari gelsin ne olur..

hmm.. üzüldüm şimdi bu mesajını okuyunca..
ya benımkı regl ağrısı gibi aynı.. ama beklediğim için psikolojik oyle mi hissediyorum acaba dıyordum. cunku bu sefer cok umıtlendım cıdden. allahım ne olur hayal kırıklığına uğratma lütfen lütfen lütfen...
Canim ses seda cimadi senden yaptinmi testi

herkese çok teşekkürler kızlar. testi yaptım ve ilk defa cift çizgiyi gördüm.. sevinçten delirdim..:) allah isteyen herkese bunu yasamayı nasıp etsin diye dua edıyorum dünden berı..

tecrübeli arkadaşlar bundan sonra ne yapmak lazım? dokktora hemen gitmeli mi? kan testinde hemen gorunur mu? kese kac haftalıkken gorunur.. hic bsy bılmıyorum cok cahılım bu konuda tecrubelı anneler bılgı verın lütfen..

Ayyy cok ama cok sevindimmmm dilber akin :)
Dunden beri aklim sendeydi.Allah kucagina almayi da nasib etsin insallah!
Evet hemen git kan testi yaptir.özelde 1 saate veriyorlar sonucu.kese 5 haftalikken falan görülebilir.senin de suan 4.5-5 haftalik civari asagi yukari.
Gelismelerden haberdar et bizi de canim.

şimdi sadece kan versem yetiyor mu yanı? doktora bır kac hafta sonra mı goruneyım?

tecrübeli arkadaşlar bundan sonra ne yapmak lazım? dokktora hemen gitmeli mi? kan testinde hemen gorunur mu? kese kac haftalıkken gorunur.. hic bsy bılmıyorum cok cahılım bu konuda tecrubelı anneler bılgı verın lütfen..
Hayırlı olsun :) Ben de yalnızca 4 ay fazla tecrübeliyim. Ben de senin zamanlarında öğrenmiştim. Bu süreçte kullandığın ilaçlar varsa, sigara, alkol durumları olduysa doktora bahsetmen gereken erken dönemdesin. Kesenin rahminin içinde sağlıklı olduğunu görmen de şu dönemde önemli diye biliyorum, tecrübeliler daha iyi bilir dış gebelik vb. durumlar için. Bir de doktorun her şeyden iyice bahsetmesini rica et. Kullandığın ilaçları riskli görürse de GETAM'ı öneriyorlar diye biliyorum. Benden bu kadan :)

şimdi sadece kan versem yetiyor mu yanı? doktora bır kac hafta sonra mı goruneyım?
Kan verip durumu kesinleştirmen ve doktora da hemen gitmen gerektiğini düşünüyorum Folik asit vb. şeylere başlamak için. Ama ben yeniyim beni dinler misin bilemeeem :anneadayı::nazar:

teşekkürler, 78liyim, yaşım var o yzuden korkuyordum cidden.. ama cok sukur cok sukur..

Canim benim... Rabbim insallah en kisa zamanda hayırlısıyla saglicakla nasip etsin insallah. Elimizden birsey gelmiyor ki. Hayirlisi boyleymis deyip bekliyoruz. Kader kismet bu isler. Sabret ve dua et gerisini Allah'a bırak. Sitresten.uzak dur dusunmemeye calis psikolojide cok onmeliymis boyle durumlarda.gozunun icine baktikca olmuyor sanki.Rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah.tum isteyenlere..

herkese çok teşekkürler kızlar. testi yaptım ve ilk defa cift çizgiyi gördüm.. sevinçten delirdim..:) allah isteyen herkese bunu yasamayı nasıp etsin diye dua edıyorum dünden berı..
Hayirli olsun canim cok sevindim ama dun benim icine dogdu sanki var gibi sende merak etmistim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi biz bekleyenlerin basina inşallah

Bence doktora git biran once folikasite baslasin kandada kesinlessin doktor seni yonlendirir zaten bayram girmeden git sonra tatil uzun

İyide arkadaslar git diyosunuzda gitse ne olcakki kese gozukmuycek morali bozulcak.kese 6haftayi bile buluyo gozukmesi canim sen folik aside basla biran evvel onu recetesiz eczanedende aliyorsun yada doktora tahlilini yaptirirken rica et yazsin bi deyerine baktirt biliyosunki kimyasal gebelik geciren bir cok kisi var o kan deyerin onemli doktorada sen 2hafta sonra git kan deyerini bize yaz ama 2hafta sobra gitmen en iyisi kalp atisinida duyarsin canim..

Bu arada gebelik testin koyumuydu t cizgisinde olan nasildi :) bende cok sevindim iyki israr etmisiz kizlar...

Bence doktora gidip alsin kafasina gore folikasit almasin bi baktirsin kese gozukmesede kan tahlili ile kesinlestirir gebeliğini tekrar kese icin doktor zaman verir zaten

Bence de doktora gitmelisin.hcg degerine gore doktor soyler zaten kesenin gözüküp gozukmeyecegini.folik asite baslayabilirsin ama bence de.

Back
X