- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Evde kizimla ben varız sadece gelen giden olmadı su sıralar. Esimde nöbette.iki gündür. İkinci soylediginiz olabilir. Bir de ben 1 hafta sonra ise basliycam. Su an çok tedirginim inşallah düzelir bir an önce.
Arkadaslar kızım bugün çok şükür düzeldi. Dün annem sağolsun sürekli okudu.gece deliksiz uyudu onun üzerine.
İlk okuduğumda acaba eşiniz nöbette diye mi yaptı diye düşündüm. 6 aylık kızım var benim de eşimin nöbetçi olduğu günler özellikle geliş saatinde ağlıyor. Fotoğrafını gösteriyorum, arıyorum babasının sesini duyuyor sakinleşiyor.
Bir de nazar tabi... neyse ki rahatlamış uyumuş, gözünüz aydın :))
bir tek yalnız kalınca oluyormuş anlattığına göre.Arkadaşlar 7 aylık bir kızım var. Normalde kendi kendine oynayan kolay kolay aglamayan bir bebekti ama bugün ne oldu bilmiyorum çok fazla ağladı. Ben yanındayken oynuyor gülüyor sıkıntı yok ama yanından ayrılınca çığlık atmaya başlıyor. Bütün gün iç çekmekten bitap dustu yavrum. Sizce neden olabilir. Biz gece korkuttuklarini o yüzden benden ayrılmak istemediğini düşündük ama başka nedeni olabilir mi ki.
bir tek yalnız kalınca oluyormuş anlattığına göre.
Seni yanında istiyor demek ki bugün.
Onların da ruh durumları var. Sen de baya yalnız mı bıraktın ki ağmaktan bir hale geldi çocuk?
Senin yazdığına göre dedim zaten. okursan eğer yazdığını..Hayır uzun sure yalnız bırakmak değil bunu istesemde yapamam çünkü sürekli bir yerleri karıştırıyor ve kendine zarar verebilir yalnız kalınca. O dune has birseydi sanırım şimdi beni umursamadan oda oda gezip karistiriyor etrafı.
Senin yazdığına göre dedim zaten. okursan eğer yazdığını..
Bir de 7 aylık demişsin nasıl oda oda geziyor?
7 aylık bana biraz erken geldi ayakta durup tırmanması için.Evet odada yalnız kalıyor ama uzun sureli değil demek istedim.en fazla bir dakika evet kızım 7 aylık ve hem emekliyor hem de her yere tırmanıyor. Bir yerden destek alarak ayakta durabiliyor.
Bana da erken gelmisti ve sormustum doktoruna. Doktorlar 7. Aydan itibaren emeklemesini ve tırmanmasını normal görüyorlar7 aylık bana biraz erken geldi ayakta durup tırmanması için.
Rüya görmüş olabilir yada seni yanında istiyodur sadeceArkadaşlar 7 aylık bir kızım var. Normalde kendi kendine oynayan kolay kolay aglamayan bir bebekti ama bugün ne oldu bilmiyorum çok fazla ağladı. Ben yanındayken oynuyor gülüyor sıkıntı yok ama yanından ayrılınca çığlık atmaya başlıyor. Bütün gün iç çekmekten bitap dustu yavrum. Sizce neden olabilir. Biz gece korkuttuklarini o yüzden benden ayrılmak istemediğini düşündük ama başka nedeni olabilir mi ki.
Benim kizim 2 aylik daha hem cok hareketli hemde beni ve babasini taniyor.yanindan ayrildigimi farkettigi an basiyo cigligi.yemek bulasik temizlik zor yapiyorum.bazen kanguruya koyup beraber yapiyoruz ev islerinianne olmak zor ama cokta guzel.
Kizim yoklugumu fark etmedigi surece kendi kendine degisik sesler cikararak oynuyor ama hissettigi an aglamaya basliyor.2 aylık gerçekten çok küçük daha o aylarda bebekler kendilerini oyalayamadiklari ve hareket edemedikleri için yalnız kalmak istemezler. O zaman daha zordu işimiz şimdi en azından ben temizlik yaparken yanımda duruyor arkamdan geliyor ilgisini başka birşey çekerse onunla ilgileniyor. Ben o kadar küçükken eşim evde olmadığı müddetçe temizlik yapamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?