Bebeğim çıkacak gibi sanki.

bebegimmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
226
73
Annelerim 22 haftalık hamişim.Bugün okulda biraz üşüttüm ve giydiğim pantolon dar geldi,sonra öğle arası değiştirdim onu da ama bir sıkıntım var.Bebeğim çok aşağıda duruyor gibi.Vajinamın hemen üstü çok sert ve bebek çıkacak gibi sanki.bebeğim erkek,kanamam yok.Başına böyle bir şey gelen var mı?Yaşadığım yerde kadın doğum uzmanı bile yok,ne yapmam lazım?

bende çok yürüdüğüm zaman öyle hissedersim.Uzanıp bacaklarını duvara daya yani yüksekte tutatsan rahatlarsın.

O haftalarda bebek hareketlerini yeni yeni hissettigimden hep asagida hissederdim. Her an çıkacak gibi:) birgün alışveriş için fazla yurumustum kasildi alt bölgeye iyice baskı yaptı zor yürüdüm falan derken meğer bizim minigin ayakları asagidaymis kendisi değil :)hala donmedi ve alt bölgeye hep baskı hissediyorum doktor en son nst ye bile aldı ama yok bizimki asagida memnun :)

Yorgunluktanda olabilir,biraz dinlenmek iyi gelicektir tabi en kısa sürede doktorunuzada danışın bu konuyu

Annelerim 22 haftalık hamişim.Bugün okulda biraz üşüttüm ve giydiğim pantolon dar geldi,sonra öğle arası değiştirdim onu da ama bir sıkıntım var.Bebeğim çok aşağıda duruyor gibi.Vajinamın hemen üstü çok sert ve bebek çıkacak gibi sanki.bebeğim erkek,kanamam yok.Başına böyle bir şey gelen var mı?Yaşadığım yerde kadın doğum uzmanı bile yok,ne yapmam lazım?
Dinlen cnm ..bişeyin kalmaz inş ,benim hep dediğin durum var ve paso yatıyorum ,yatmak iyi geliyor baskı olmuyor rahim ağzına

Benimkide bazen oyle olurdu ama bu aralarchep midemin orda onceleri sanki kasigimin orayi kazma kurekle kaziyor gibi hissediyodum simdide saolsun midemi cok sewdi galiba surekli orda oda beni rahatsiz ediyo

Bana da öyle oluyor ben de 21 haftalığım aşağıya doğru vuruyor hatta bazen vurduğunda idrara sıkıştığımı hissediyorum :KK45: bu haftalarda normalmiş

Magnezyum vitamin ihtiyacından olabilir. Benim de öyle olurdu sanki aşağıdan çekiyorlar bebeğim düşecek gibi hissederdim. Hep magnezyum eksikliğinden KaynaklanıyorMuş. ilerleyen dönemlerde bacak kramplarına da sebep oluyor.

Ben de sırf disardan vitamin almamak için magnezyum içeren gıdalar aldım hep. sonradan bacak krampları da olunca vitaminsiz olmayacak dedim ve aldım. Günde 3 tane hakkım var 1 tane aliyorumdum ama yetmiyor diye 2 ye çıkardım. Beslendiğimiz gıdalar suni olduğu için, içlerinde kendimiz iicin bile yeterince vitamin bulunmuyor. Bebek De olunca tabiki yeterli gelmiyor. Sen bilirsin tabiki alıp almamak sana kalmış :)

X