Bebeğim çiş yapmıyor :(

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Meraba kızlar kızım 27Günlük oldu bugün sabahtan bu saate kadar çiş yapmadı sadece idrarını yapıyor gazını çıkartıyor.sütüm de gayet iyi doyuyor dün de böyle oldu öğlen saatlerinde bezi doldurdu böyle bir sorunla karşılaşan varmı lütfen paylaşırmısını benimle
şimdiden teşekkür ederim.

Kakasini yapip gazini cikarip cisini yapamiyor herhalde bende oyle anladim ama :) bi huysuzlugu sıkıntısı var mı peki? Benim kizim seninkinden büyük tabiki 7 aylik oldu ama yaz sicaklari basladigindan beri 2-3 saat cis yapmadigi oluyor. Bazen gece taktigim bezi sabah yari dolu buluyorum ki bezi tas gibi olurdu sabaha kadar hatta gun icinde bile. Yaz aylarinda oluyormuş cis azaltma. Terliyorsa cok oyle atiyodur vucudundan. Tabi baska bir rahatsizligi yoksa...

Bu dönemde annenin süt yapısı değişir ve bebeklerin bağırsak yapısı hazır olmadığı için kabızlık yaşanabilir bı hafta yapmayabilir hatta

Karnına saat yönünde masaj yap zeytinyağı ile eğer ki 10 günü geçerse çocuk doktoruna götür

10 güne kadar normal diye biliyorum

Ben 10 günü geçince götürmüştü m kabızlık için şurup veya fitil veriyorlar

Arkadaş çiş diye büyük tuvaleti bahsediyor sanırım

Çünkü bebek 1 aydan sonra yaşıyor kabızlık sorunu çünkü annenin süt yapısı değişiyor ilk bir ayda anne sütünden daha koruyucu oluyormuş bebeğe

1 ay sonra yapısı değişiyormuş bu değişiklik de bebeklerde kabızlık la gösteriyor kendini

Elhamdülillah geçmiş olsun PrensesAnnesi_ çok sevindim normal durum olmasına vesılenle bızde öğreniyoruz bende olsam endişe ederdim maşaAllah dikkatine tecrübeli annelerin ilmi bilgisinede güzel onerılerınede maşaAllah Rabbim çocuklarınıza dert zeval hastalık vermesin hanımlar hayrlı nurlu gunler :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…