Bebeğim çok asagida hareket ediyor !!!

Seninki ozel bir durum olsa gerek, hem bir olasiliktan bahsediyoruz oyle degilmi dert etme, Turkiyede keyfi 38. haftada bebekleri sezeryanla aliyorlar bebege birsey olur korkularida yok doktorlarim Masallah, kesip bicip parasini alip yoluna devam ediyorlar.. neyse konudan uzaklasmiyim, erken dogumu hersey tetikleyebilir bu yuzden hepimiz biraz risk altindayiz, kafani yorma derim ben :KK66:
Her asagida hissedende risk olmuyor zaten. Ben bgn doktora gittim iyice indigini soyledi ciger gelistirici ve haftalik igne werdi yemek ve wc disinda kalkmak yasak. Umarim 37 leri gorurum.

Merak etme tatlim benim kiz da asagiya vuruyor Allah korusun sanki sindi cikacakmis gibi odum patliyor ama normal tabii bunlar bi yerde takilip kalicak degil ya o da ogle kendince o taraf bu taraf haraket ediyor :KK48:ben de 24 haftaligim bu arada)

benimde hep aşağıda hareket ederdi sıpam gıdıklanırdım önceleri sonra yukardan boks yapar gibi vurdu...

Merak etme tatlim benim kiz da asagiya vuruyor Allah korusun sanki sindi cikacakmis gibi odum patliyor ama normal tabii bunlar bi yerde takilip kalicak degil ya o da ogle kendince o taraf bu taraf haraket ediyor :KK48:ben de 24 haftaligim bu arada)[/QUOT allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim buzaman kadar kaç kilo aldın yada kilo aldın mi;)

Evet tatlim kilo aldim aslinda bakinca ogle kilo almis gibi durmuyorum bakan 2-3 kilo aldim saniyir ama ben bayagi 7 kilo aldim karnim da ogle fazla buyuk degil:KK22:

Back
X