Bebeğim çok aşağıdaymış:(

Canım eşim yardımcı oluyor ama içime sinmiyor ev üzülüyorum evim kirli diye
Bırak kirli kalsın canım ewin bende o kadar temizlik yapmıştım doguma gitcem die ama ben ayağı kalkana kadar ewin haşati çıkmıştı çoktan ver eşi ne supurgeyi viledayi yeter o kadar temizlik oda ne olsun dinlen sen dur da 1 buçuk ay daha sefani sur sonrası zaten çok yorulcan ben ikinci bebigim olursa insalalh öyle yapcam ilki çok cahilligime geldiydi :)

rapor ya da izin alma imkanınız var mı? aslında dr'unuzla daha detaylı konuşup gerekiyorsa bir süre evde istirahat etseniz?
arkadaşımın 34 haftalık ikizleri sapasağlam, böyle riski olan arkadaşlarımda hep istirahat önerildi.

en iyisi dr'unuzla detaylı konuşmak, hatta mümkünse eşinizle gidin ki, stresten bir şeyleri kaçırmayın.

sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.

Canım eşim yardımcı oluyor ama içime sinmiyor ev üzülüyorum evim kirli diye
Şu yorumuna çok kızdım çünkü evimi b...k götürse yine de umursamazdım bak eşin de yardımcı oluyormuş daha ne istiyorsun karnında ki kuzundan daha mı önemli evin canım boşver pis olsun hayırlısıyla doğum yap ondan sonra tutarsın birini dip köşe temizletirsin biter lütfen işi de bırak uzat ayaklarını yat keyfine bak iyi düşün iyi olsun inşaAllah zamanında gelir minik kuzu

O nasil doktormus acaba? Benim kizim 28 de dogdu yasiyor. Arkadasin 33 te dogurdu ikizleri yasiyor. Hem Madem erken dogum riskin varmis akciger ignesi yapsaydi.
aYNI FİKİRDEYİM. yILLAR ÖNCE DÖRDÜZLER SAYFASINDA DÖRDÜZLERİNİ 26 DA DOĞURDU İKİSİ YAŞIYOR, DİĞER BİR DÖRDÜZ ANNESİ 34E KADAR DAYANDI. oNUN DÖRT BEBEĞİ BİR DEN YAŞIYOR. gEÇEN BİR TANIŞIMLA KONUŞUYORDUM. oNUN DA 31-32 CİVARI DOĞMUŞ. 1200 CİVARI KİLO AMA DOKTOR ÖNLEMİNİ ALMIŞ 10 GÜN KADAR YATIRIP O ARADA CİĞER GELİŞTİRİCİ İĞNE VURMUŞLAR. 72 SAATİ TAM DOLMUŞ. kADIN EN BÜYÜK AVANTAJIMIZ SOLUNUM PROBLEMİMİZ OLMAMAMASIYDI DEDİ. 1600 GRAM OLUNCA ANNEYE VERMİŞ TABIURCU ETMİŞLER. öYLE DÜŞÜNME. çOK GREKLİ GÖRÜYORSA 1 HAFTA 10 GÜN RAPOR YAZSAYDI SENİ DİNLENDİRSEYDİ.

Benimde oglum asagida. Hatta kafasini rahime sokmus oyle bekliyo.ve bu yaklasik 4 ayliktan beri ayni.. Hareketlerine.dikkat ediceksin sadece.. Egilme.asagi çömelme. Buun kontrolum.vardi yine ayni pozisyonda. Kizimd oyleydi 36 haftalik geldi.dunyaya .. Gayet de saglikliydi. Cigerleri falanda.gelismisti. kuveze bile almadilar hep.yanimdaydi.. Bosa endiselenme. Allah buyuk. Su an bende.senle.ayni durumdayim. Hic de endise etmiyorum. Bikac gundur benimde bel kasik ve karin agrilarim var. Dogum da yaklasiyo. Bunlar tatli.agrilar.. Dogum yapacagin ani dusunerek mutlu ol.

Doktorun ciğer geliştirici yapsın bence konuş bi nolur nolmaz. Üzülme bebek aşağı inince hemen doğmuyor ki
Benimde galiba 35-36 da indi. Sabahları uyanıp yürüyünce resmen hissediyordum. 39+1 de doğdu. Senin bebiş te 3-4 hafta daha sabreder inşallah korkma

Erken doğum tehlikesi olanlarda ciğer geliştirici vuruluyor önlem olarak . Doktorun saçmalamış. 24 haftalık doğan bebekler bile yaşıyor. Ne demek doğarsa yaşamaz?

Benimde oglum asagida. Hatta kafasini rahime sokmus oyle bekliyo.ve bu yaklasik 4 ayliktan beri ayni.. Hareketlerine.dikkat ediceksin sadece.. Egilme.asagi çömelme. Buun kontrolum.vardi yine ayni pozisyonda. Kizimd oyleydi 36 haftalik geldi.dunyaya .. Gayet de saglikliydi. Cigerleri falanda.gelismisti. kuveze bile almadilar hep.yanimdaydi.. Bosa endiselenme. Allah buyuk. Su an bende.senle.ayni durumdayim. Hic de endise etmiyorum. Bikac gundur benimde bel kasik ve karin agrilarim var. Dogum da yaklasiyo. Bunlar tatli.agrilar.. Dogum yapacagin ani dusunerek mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…