Bebek Beslenmesi Bebeğim çok az Kilo alıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mirnurr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
16
1
6
48
Bebeğim çok iştahsız, anne sütü alımı çok azaldı emmek istemiyor,sağıp veriyorum veriyorum.Son bir kaç gündür mama içmeyi de reddediyo zor mama veriyorum emmesi gereken sıklıkta emmiyor.Bebeğim beş aylık ek gıdaya geçtik elma suyu rendeleyip veriyorum gece muhallebi yapıyorum.İştahını arttırmak için neler yapabilirim .Aynı sorunları yaşamış olanlar varmı.Çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilemiyorum.

Benim bebegim de 9 aylik iştahsızlık sorununu bende yasiyorum doktor kontrolunde mi ek gıdaya gectiniz suan bocalamis olabilir bence bol bol emzirmeye calis uyudugu zamanlar biberon ile mama vermeyi dene veriyorsan ek gidada sevdiği seyleri bulmaya calis elma suyunu oglumda sevmez onun yerine armut falan deneyebilirsin

Evet Doktor kontrolünde ek gıdaya geçtik,armut hiç denemedim ,ek gıdaya yeni geçtiğimiz için elmayla başladık.Armut deneyelim bakalım belki sever.teşekkürler.. .

Bebeğim çok iştahsız, anne sütü alımı çok azaldı emmek istemiyor,sağıp veriyorum veriyorum.Son bir kaç gündür mama içmeyi de reddediyo zor mama veriyorum emmesi gereken sıklıkta emmiyor.Bebeğim beş aylık ek gıdaya geçtik elma suyu rendeleyip veriyorum gece muhallebi yapıyorum.İştahını arttırmak için neler yapabilirim .Aynı sorunları yaşamış olanlar varmı.Çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilemiyorum.

Canım her bebeğin durumu birbirinden farklı, bence yanlış yönlenme. İşin uzmanına git. Benim kızım da aynı sorunları yaşadı, Doktor Seza Baykan’a gittim, çok iyi bir kadın, iyi de bir dktor. Şişlide bi de merkezde yani.

Canım her bebeğin durumu birbirinden farklı, bence yanlış yönlenme. İşin uzmanına git. Benim kızım da aynı sorunları yaşadı, Doktor Seza Baykan’a gittim, çok iyi bir kadın, iyi de bir dktor. Şişlide bi de merkezde yani.
Teşekkürler .Bir araştırayım,hangi hastanede olduğunu yazarmısınız.Ben netten bakıcam ama belki bulamam diye..

Back
X