Ben dijital termometre aldım baya işe yarıyor ve nemi filan da gösteriyor. Rüzgar çok yoksa onun odasını üstten açıyorum ve bizim oda full açık.
Bulunduğun şehre göre değişir tabii ben İstanbul için böyle yapıyorum
Kolik malesef 2 damla birden kullaniyoruz sütüm cok tazikli degil surekli emdigi icinde sagamiyorum sagsamda 25 cc anca cikiyor gece 25 derecede nasil giydirmem gerekiyor peki sadece zıbınlamı
Benim ilk bebekde doktor vermemişdi d vitamini o bebek öyle terliyodu sonra d vitamini eksikliyi cikdi oglusuda ama kızımda kullandım o terlemesi oda olmadı ondan diyor bazı doktorlar. Yani korkma olsa olsa d vitamini az olur oda düzelen bisey
Ben dijital termometre aldım baya işe yarıyor ve nemi filan da gösteriyor. Rüzgar çok yoksa onun odasını üstten açıyorum ve bizim oda full açık.
Bulunduğun şehre göre değişir tabii ben İstanbul için böyle yapıyorum
Benim ilk bebekde doktor vermemişdi d vitamini o bebek öyle terliyodu sonra d vitamini eksikliyi cikdi oglusuda ama kızımda kullandım o terlemesi oda olmadı ondan diyor bazı doktorlar. Yani korkma olsa olsa d vitamini az olur oda düzelen bisey
Odayi serin tuttugumda gazi var diye insanlar kusun kanadindan alir sıcaktan bisey olmaz dedi durdu bende simdi serin tutmuyorum ama hic birsey farketmedi dahada ter so