- 8 Aralık 2024
- 269
- 191
- 18
- Konu Sahibi teacherlife
-
Kimyonlu çay ilk akla gelen ben çiğ çiğ bir tatlı kaşığı yerdim acı ama gaz yapmasın diye iyi geliyor gaz yapan şeyler yeme mercimek nohut Karnıbahar vs sıcak tut kndini de bebeği de usuyunce de çok fazla gaz yapıyor gaz damlası da fayda edecektir zaten bol bol masaj yapın gobusube yavaş yavaşbebeğim 7 günlük çok gazlı dün akşam 8 den gece 4 e kadar uyumadı zorla emdi kendini kasıp durdu ve morarırcasına ağlamaları oldu acile götürdük gazlı bir bebek oldugu ortaya cıktı orda gazını aldılar sabahta doktor randevumuz vardı normal olduğunu gerekirse 3 saat uğraşacağımızı söyledi bizde masaj yapmaya gazını almaya çalışıyoruz ama sancıları çok oluyor bugünde gaz damlasına başladık. canım anneler gazlı bebekleriniz için önerileriniz neler ben ne yiyip içebilirim deneyip işe yaradıgını düşündüğünüz tavsiyelere açığım
Ve alıyorsa emzik verin gaz için faydalı olurbebeğim 7 günlük çok gazlı dün akşam 8 den gece 4 e kadar uyumadı zorla emdi kendini kasıp durdu ve morarırcasına ağlamaları oldu acile götürdük gazlı bir bebek oldugu ortaya cıktı orda gazını aldılar sabahta doktor randevumuz vardı normal olduğunu gerekirse 3 saat uğraşacağımızı söyledi bizde masaj yapmaya gazını almaya çalışıyoruz ama sancıları çok oluyor bugünde gaz damlasına başladık. canım anneler gazlı bebekleriniz için önerileriniz neler ben ne yiyip içebilirim deneyip işe yaradıgını düşündüğünüz tavsiyelere açığım
doktorumuz emzikte fazla tükürük yutar doydum sanar verme dedi ve hava yutabilir daha fszla gazı olur dediVe alıyorsa emzik verin gaz için faydalı olur
tamam kimyonu denicem teşekkür ederim gaz damlası olarak nurse’s harveys verdiBütün yemeklere bi çay kaşığı kimyon atıyorum gaz sorunumuz kalmadı . Damak zevkinize uymuyorsa bi bardak ılık suya bi çay kaşığı kimyon atın siz için , bebeğe de karışımdan bi çay kaşığı içirin
Doktorunuza danışıp sap sımplex damla verebilirsiniz
Bebegim kolik degildi ama mamayla beslendigi icin sindirmesi zordu, gaz yapiyordu. Ben surekli karin masaji yaparak gazini cikariyordum. Ilk 3 ay gaz damlasi kullandik. Cok sukur saatlerce aglamasi falan olmadi, surekli masaj yapip, damla kullandigimizdan mi bilmem. Gaz damlasi icin doktorunuzla gorusebilirsiniz, her damla her bebekte ise yaramayabiliyor bizde birkac farkli damla kullanarak ise yarayaninu bulmustuk.bebeğim 7 günlük çok gazlı dün akşam 8 den gece 4 e kadar uyumadı zorla emdi kendini kasıp durdu ve morarırcasına ağlamaları oldu acile götürdük gazlı bir bebek oldugu ortaya cıktı orda gazını aldılar sabahta doktor randevumuz vardı normal olduğunu gerekirse 3 saat uğraşacağımızı söyledi bizde masaj yapmaya gazını almaya çalışıyoruz ama sancıları çok oluyor bugünde gaz damlasına başladık. canım anneler gazlı bebekleriniz için önerileriniz neler ben ne yiyip içebilirim deneyip işe yaradıgını düşündüğünüz tavsiyelere açığım
emzik gazı alır. hatta yarı yardımcı gibi bişey size , uykuya da çabuk daldırır .doktorumuz emzikte fazla tükürük yutar doydum sanar verme dedi ve hava yutabilir daha fszla gazı olur dedi
siz hangi damlayı kullandınızBebegim kolik degildi ama mamayla beslendigi icin sindirmesi zordu, gaz yapiyordu. Ben surekli karin masaji yaparak gazini cikariyordum. Ilk 3 ay gaz damlasi kullandik. Cok sukur saatlerce aglamasi falan olmadi, surekli masaj yapip, damla kullandigimizdan mi bilmem. Gaz damlasi icin doktorunuzla gorusebilirsiniz, her damla her bebekte ise yaramayabiliyor bizde birkac farkli damla kullanarak ise yarayaninu bulmustuk.
Gazlı bebek sürekli emmek ister rahatlamk için emdikçe rahatlar derdi bizim doktorumuz da tabi zaten en iyisi alıştırmamak benim kız almamıştı emzikdoktorumuz emzikte fazla tükürük yutar doydum sanar verme dedi ve hava yutabilir daha fszla gazı olur dedi
bebeğim 7 günlük çok gazlı dün akşam 8 den gece 4 e kadar uyumadı zorla emdi kendini kasıp durdu ve morarırcasına ağlamaları oldu acile götürdük gazlı bir bebek oldugu ortaya cıktı orda gazını aldılar sabahta doktor randevumuz vardı normal olduğunu gerekirse 3 saat uğraşacağımızı söyledi bizde masaj yapmaya gazını almaya çalışıyoruz ama sancıları çok oluyor bugünde gaz damlasına başladık. canım anneler gazlı bebekleriniz için önerileriniz neler ben ne yiyip içebilirim deneyip işe yaradıgını düşündüğünüz tavsiyelere açığım
4 ay gaz sancısı yaşadık biogia gaz damlası kullandık bizde bi nebze o rahatlattı süt ve süt ürünleri gaz yapıyor diye diyet yapmıştım sabahları yumurta yiyordum gün içinde gaz yapmayan yiyecekler tüketiyordum evde salıncak kullanıyorduk ancak onunla uyuyordu Bebek arabasında uyuma dışarda hava alma uyuma yada arabayla gece dolaştırıp uyuma bunların hiç birini kabul etmedi zor zamanlardı Allah yardımcınız olsun Rabbim kolaylaştırsın inşallahbebeğim 7 günlük çok gazlı dün akşam 8 den gece 4 e kadar uyumadı zorla emdi kendini kasıp durdu ve morarırcasına ağlamaları oldu acile götürdük gazlı bir bebek oldugu ortaya cıktı orda gazını aldılar sabahta doktor randevumuz vardı normal olduğunu gerekirse 3 saat uğraşacağımızı söyledi bizde masaj yapmaya gazını almaya çalışıyoruz ama sancıları çok oluyor bugünde gaz damlasına başladık. canım anneler gazlı bebekleriniz için önerileriniz neler ben ne yiyip içebilirim deneyip işe yaradıgını düşündüğünüz tavsiyelere açığım
Sab simplexle basladik, nurse harvey's ten en son memnun kaldik. Ama doktora sormadan kullanmayin tabi. Dedigim gibi her damla her bebekte ise yaramiyor.siz hangi damlayı kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?