Bebeğim çok huysuz. Delireceğim artık.

Bana cok normal geldi zaten cogu bebek boyle genis bir anneler grubumuz var oradan biliyorum. Kizim 2 yil emdi ve 1.5 yasina kadar her her gece 2-3 saatte 1 uyandi memeyi aldi geri uyudu. Emen bebekler boyle oluyor genelde . Ben ilk deliksiz uykumu 2 yil sonra memeyi kestikten sonra yasadim ilk hafta zor adapte oldum vucut soka girdi

bir süre babasi yatirabilir mi uykuya? Gece kalkip o sakinlestirse.

sirt üstü yatinca rahatsiz mi oluyor acaba? Osteopatiye götürmüsmüydünüz hic?

hayır aksine sindirebileceğinden fazlasını emiyor. cünkü kusuyor ayrıca son bir haftadır sürekli geğiriyor

sirt üstü yatinca rahatsiz mi oluyor acaba? Osteopatiye götürmüsmüydünüz hic?
yok götürmedim ama neseli oldupunda yatıyor sırt üstü. sabahları mesela yatakta bir saat falan sırtüstü takılıyoruz oynuyoruz vs. sırtına masaj da yapıyorum her duş somrası bir ağrısı olsa anlardım sanırım

6.ayda boyle degisiklikler oluyor ayri a sehir degistirmissiniz normal bir adaptasyon surecinin olmasi. Biraz sabiir

hayır aksine sindirebileceğinden fazlasını emiyor. cünkü kusuyor ayrıca son bir haftadır sürekli geğiriyor
Anladım canım demek ki sütün yeterli geliyor benim çok azalmıştı o dönem yoğurt püre tarzı şeylerle başladım minik minik azar azar tadımlarla, diş değil demiş dr ama diş öyle bi anda çıkmaz ki zaten aylar sürüyor çıkması yukarıya sürmesi bi doktor var YouTube da ve instada videoları var belki biliyosundur osman gönülal adı ona sormuşlardı aynı sizin bahsettiğiniz semptomları o dr böyle bi yanıt vermişti diş... Gece yatmadan önce çok çok huzursuzsa yarım ölçek calpol verebilirsin bi alerjisi falan yok ise.

calpole alerjisi var dolven kullanıyoruz ama

Allah yardımcınız olsun. Biz 9 aylık olduk aynı durumdayız verebileceğim bi tavsiye yok. Konuyu takipteyim. Ben de meme reddi yaşadığı dönem hep uykuluyken emzirdim. Şimdi asla memesiz durmuyor bir de biz ek gıdada ilerledik ama yine memeye düşkünlüğü aynı. Ek gıdayla kendini doyurmuyor asla emmek istediği için, yani en azından benimki böyle

benimki de ek gıdaya hiç hevesli değil maalesef. Balık, köfte, meyve vs seviyor ama onun dısında bir seyi yedirmeyi geçtim tattırmak bile işkence.. Henğz erken diye de çok üzerine gitmiyorum ek gıda konusunda ama benimki eminim açlıktan istemiyor memeyi. ağzında olsun istiyor sürekli.

Ya zaten 1 yaşına kadar ana gıda anne sütü olacak o yüzden ben de zorlamıyorum açıkçası. Sonra bi ömür yiyecek nasıl olsa. Zaten şu 2-3 ayda öğrendiğim bişey var zorlarsam hiç yemiyor. O yüzden kafasını çevirdiği an bırakıyorum ek gıda olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…