Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benim yaşadıkların o kadar normal ki, bakma sen o mikemmel anne havasında olanlara, onalrın da başka sıkıtlıları vardır. bebek dediğin uzun uyumaz, sık uyanır, sık acıkır, ihtiyaçlarını anlatmak için ağlar... o kadar normal kiii... ama geçicek sabret. boşver takma şu saatte yattı şu saatte kalktı, şu saatte emdi vs... bebeğini dinle o seni yönlendirecektir. bol bol koynuna al, en sevdiği yerde o da mutlu olsun sen de. motton şu olsun "mutlu anne mutlu bebek" şu günlerin tadını çıkarmak zor olsa da tadını çıkarabilmek için elinden geleni yap.
Aynı sıkıntıları yaşadım. Gerçi bizim ki hastaydı ama şimdi de huysuzluk ve uykusuzluğu kaldı. Saç kurutma makinası sesi indirdim telefona onunla uyuyor. Belki işinize yarayabilir.
YouTube dan süpürge sesiyle uyut benim küçük kızımda 2 aylık olasıya kadar böyleydi
sonra doktor önerdi süpürge sesiyle anne karnındaki duydukları seslerin frekansı aynıymış bebekler kendilerini anne karnında sanarmış daha huzurlu olurmuş ben denedim 4 aylık olasıya kadar süpürge sesiyle uyudu gerçekten işe yarıyor