Bebek Beslenmesi Bebeğim çok huzursuz yardımcı olun

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gbyildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
34
4
36
32
merhaba arkadaşlar benim 2 aylık bir bebeğim var ilk çocugum haliyle tecrübesizim uykusunda ağlayarak çok sık uyanıyor gazdan dolayı olduğunu düşünüyorum sab kullanıyordum şuan zincoya gectim bebeğim gazını çıkartıyor fakat hala çok huzursuz kendini sıkarak uyanıyor hep uykulu bir halde olmaya başladı zinco kullanalı fakat hala rahatlamadı gaz çıkarmasına rağmen neden olabilir ?

Ayni odada elinin ulasabilecegi bir yere yatirip surekli sivazlayip sakinlestirirsen bebek kendini guvende hissediyormus.Sakinlesiyormus.Adem Güneş oyle diyor bilmiyorum size faydasi dokunur mu

Zaten hep yanımda yatırıyorum sırtını sıvazlıyorum elini tutuyorum yada ayağımda sallıyorum kısa sürede uyuyor fakat tekrar huzursuz olup hemen uyanıyor karnı tok altı temz gazı cıkarsada yetersiz mi kalıyor acaba

Uyumadan once karnina ayaklarina bebe yagiyla yada zeytin yagiyla masaj yapin.hem rahatlar hem de gaz cikarmasina yardinci olur.

Back
X