Bebeğim çok kaka yapmaya başladı

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar 2.5 aylık kızım var iki gündür 6_7 kez kaka yapmaya başladı sarı ve cıvık kakası neredeyse yediğini çıkartıyor sizce normal mi

Bana pek normal gelmedi ama eğer emziriyorsanjz sizin beslendiklerinizle alakalı da olabilir değilse bence ateşini falan iyi kontrol edin ,hareketlerini takip edin , bakışlarını kontrol edin sık sık .eğer olağandışı bir durum söz konusu olursa hemen Dr a gidin

Altın sarısı cıvık kaka çok güzel doyduğunun işareti. Eğer top top sert kaka yapmış olsa doymuyor demektir. Sıkıntılı bir durum yok. (Uzman çocuk doktoru Kadir Tuğcu’nun makalesinden.)

Altın sarısı cıvık kaka çok güzel doyduğunun işareti. Eğer top top sert kaka yapmış olsa doymuyor demektir. Sıkıntılı bir durum yok. (Uzman çocuk doktoru Kadir Tuğcu’nun makalesinden.)
Zaten çok sık emiyor neredeyse kucağından hiç inmiyor fazlalığı ise kusuyor sanırım kusmasını ona bağlıyorum genelde hareket ettiğinde kusuyor yada altını alırken

Bana pek normal gelmedi ama eğer emziriyorsanjz sizin beslendiklerinizle alakalı da olabilir değilse bence ateşini falan iyi kontrol edin ,hareketlerini takip edin , bakışlarını kontrol edin sık sık .eğer olağandışı bir durum söz konusu olursa hemen Dr a gidin
Ateşi yok olağandışı birşey de fark etmedim karpuz ve meyveyi sık yemeye başladım

Kızlar 2.5 aylık kızım var iki gündür 6_7 kez kaka yapmaya başladı sarı ve cıvık kakası neredeyse yediğini çıkartıyor sizce normal mi
Benim kızım doğduğundan beri çok kaka yapıyor, şuanda 3,5 aylık oldu ve günde 3 e düşürdü. Bence sizinki de normaldir bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum

O zaman gayet normal bi durum
Ağzında pamukçuk çıkmıştı mikstatin diye Bi ilaç verdi doktor sağlık ocağındaki kendi kontrole götürdüğüm doktorda karbonatlı suyla sil demişti sildim ama geçmiyor bu pamukçupu nasıl geçiricem vanada geçti sanırım göğsümde batma hissi var

Bebek büyütmek ne zor işmiş valla demin boğazına süt kaçtı beni nasıl korkuttu

Back
X