Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten çok sık emiyor neredeyse kucağından hiç inmiyor fazlalığı ise kusuyor sanırım kusmasını ona bağlıyorum genelde hareket ettiğinde kusuyor yada altını alırkenAltın sarısı cıvık kaka çok güzel doyduğunun işareti. Eğer top top sert kaka yapmış olsa doymuyor demektir. Sıkıntılı bir durum yok. (Uzman çocuk doktoru Kadir Tuğcu’nun makalesinden.)
Ateşi yok olağandışı birşey de fark etmedim karpuz ve meyveyi sık yemeye başladımBana pek normal gelmedi ama eğer emziriyorsanjz sizin beslendiklerinizle alakalı da olabilir değilse bence ateşini falan iyi kontrol edin ,hareketlerini takip edin , bakışlarını kontrol edin sık sık .eğer olağandışı bir durum söz konusu olursa hemen Dr a gidin
Benim kızım doğduğundan beri çok kaka yapıyor, şuanda 3,5 aylık oldu ve günde 3 e düşürdü. Bence sizinki de normaldir bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorumKızlar 2.5 aylık kızım var iki gündür 6_7 kez kaka yapmaya başladı sarı ve cıvık kakası neredeyse yediğini çıkartıyor sizce normal mi
O zaman gayet normal bi durumAteşi yok olağandışı birşey de fark etmedim karpuz ve meyveyi sık yemeye başladım
Ağzında pamukçuk çıkmıştı mikstatin diye Bi ilaç verdi doktor sağlık ocağındaki kendi kontrole götürdüğüm doktorda karbonatlı suyla sil demişti sildim ama geçmiyor bu pamukçupu nasıl geçiricem vanada geçti sanırım göğsümde batma hissi varO zaman gayet normal bi durum
Ek gıdaya geçin cnmmerhaba bıDe dort aylıgız ve çok az kılo almış bu ay sadece 300 gr![]()
Iyı beslenıyoruz aslında ama çok az alıyor 2800 doğdu 5300 suan 4 bıttıEk gıdaya geçin cnm