Bebegim cok kilolu :(

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Arkadaslar Merhaba 14 aylık oglum 15.5 kilo anne sütü aliyo bide ek gıda çok korkuyorum obez olucak diye Sorum suanda oglumu nasıl beslemeliyim

Abur cubur yedirmeyin, sekerli gidalar vermeyin. Oglum 33 aylik daha ilk defa pasta yedi gecenlerde. Sekerin hamur isinin abur cuburun bir faydasi yok. Ama diger herseyi istedigi kadar yesin bebecik. Tabi yine de doktoruna danismadan karar vermeyin lutfen.

Dr.la iletisime gecin
.degerlerinde muhakkak bi farklilik vardir...
Ayrica beslenme duzenini oturtun

Arkadaslar Merhaba 14 aylık oglum 15.5 kilo anne sütü aliyo bide ek gıda çok korkuyorum obez olucak diye Sorum suanda oglumu nasıl beslemeliyim

canim cokta kilolu degil bebegin aslinda birazcik iri. Benim kizimda kucuk dogdu ama anne sutu alinca heray cok kilo aldi. Ayrica hic abur cubur yemezdi. ama cok yemek yerdi, yani ara ogun meyve yerken bazen 2 seftaliyi yerdi. Simdi kizim 4.5 yasinda ve kilosu normale dondu. O bebeklik kilolari buyudukce hareketlendikce gidiyor. Ama sagliksiz seyleri hic yemedi mesela meyveli yogurt pasta cips daha yeni yiyor. Ben ona meyve kuruyemis gunkurusu kaysi falan verirdim abur cubur olarak. Meyve suyu dahi icmedi.

Back
X