Merhaba arkadaşlar. 34 haftalık gebeyim ama bebeğimin karın çevresi 31 haftalık gibi görünüyor. Diğerleri iyi. Günüyle aynı yani. Ve kilosu çok azmış. 1920 gram. Çok az zaman var. Bebeğimi büyütmek için ne yapmalıyım yardım edin. Böyle giderse 2,5 kilo bile doğmayacak.senağlama
canım bence herhangi bi sağlık problemi yoksa endişelenme
aksine düşük kilolu çosuk hem kendini çabuk toplar doğumdan sonra hemde doğumun kolay olur.
anne karnında bebeğinin kilo alması için her sabah 1 haşlanmış yumurta ye bol bol muz tüket muz bebeğe çok güzel kilo yapıyo kendimden biliyorum :)
bol süt iç ve pekmezda çok ii geliyo her gün sabah pekmez ya
Aldırabilirsin bence arkadaşım,benimki 2 haftada 250 gr almış ve ben mecburiyetten diyetteyim.. süt ve süt ürünleri mutlaka bol bol tüket,meyvede öyle..herşeyden besin almalısın,her gün bir parça sebze ve bir parça et ürünlerinden tüketmelisin..Bebek son haftalarında daha çok kilo alırmış zaten..
Ve Nur a katılıyorum,düşük kilolu bebekler kendilerini daha çabuk toparlıyolar,ablamdan biliyorum onun kide zayıftı..
Allah hayırlı ve sağlıklı bi bebek versinde gerisini düşünme..
canım aksi bi durum olursa doktor söyler muhakkak
benim ablamda 2,5 kilo doğurdu yeğenimi
ve şu anda tam bi tosuncuk maşallah
1 haftalıkkken bile o kadar toparlamıştıki kendini herkes şaşırmıştı
canım benim amcamın eşinin bebeği de küçüktü biraz hatta sezeryan olmasına rağmen 40.haftasının sonuna kadar bekledi..ama çocuk cok kilo alamadı , biz de endişelenmiştik ama doktor dışarda daha iyi beslenir merak etmeyin dedi...2,5 kg civarında doğdu ve küveze bile koymadılar...şimdi maşallah kilosu da boyu da sağlığı da cok iyi...
sen merak etme son haftalarda daha iyi kilo alıyorlar , artık organ gelişimi tamamlandı , yağ depolayacaklar...sakin ol.her şeyden yemeye calış..vitaminlerini eksik etme...
Merhaba arkadaşlar. 34 haftalık gebeyim ama bebeğimin karın çevresi 31 haftalık gibi görünüyor. Diğerleri iyi. Günüyle aynı yani. Ve kilosu çok azmış. 1920 gram. Çok az zaman var. Bebeğimi büyütmek için ne yapmalıyım yardım edin. Böyle giderse 2,5 kilo bile doğmayacak.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?