merhaba; sağlıklı bir gebelik geçiriyorum çok şükür. Şu an 30.haftadayım.bebeğim usg de 5 gün geri çıkıyor. 27. haftada 750 gr, 29. haftada 1100 gr dı. yorumlara bakıyorum biraz kilosu hafif gibi. ben mi çok takıyorum acaba normal mi? doktorum normal diyor. Siz ne diyorsunuz, sizin bebişleriniz kaç gr?
güzel annecik,,, bak doktorun da normal demiş.. sıkma canını.. sana stres değil huzur lazım tam şimdilerde.. daha haftalar var önünde daha çok büyüyecek korkma.. hamileliğin sorunsuz bebiş sağlıklı bunu düşün.. kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil bunu unutma.. kızım 49 cm doğdu.. bebeği 55 cm doğanlar "ay ne ufakmış ne kısaymış" dediler.. "hadi ordan" dedim:) iyiki demişim şimdi kızım yaşıtlarına göre çok uzun..
güzel annecik,,, bak doktorun da normal demiş.. sıkma canını.. sana stres değil huzur lazım tam şimdilerde.. daha haftalar var önünde daha çok büyüyecek korkma.. hamileliğin sorunsuz bebiş sağlıklı bunu düşün.. kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil bunu unutma.. kızım 49 cm doğdu..
bebeği 55 cm doğanlar "ay ne ufakmış ne kısaymış" dediler.. "hadi ordan" dedim:) iyiki demişim şimdi kızım yaşıtlarına göre çok uzun..