- Konu Sahibi minikkuzum
-
Telaşe memuru gibisin valla brawoanacım bebek uyuyordur. Dün bizimki elini kulağina almiş uyuyordu hoca ultrasonla bir iki dürttü az hareket etti. 15 dakka dinlendim şekerli su içtim elini ayağını sallayıp duruyordu. Ben sakinken oda sakin oluyor genelde.
Panik olma lütfen. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen birşey olmaz.
kızlar 16hafta 3 günlük hamileyim.dün doktora gittim bebeğim hiç kıpırdamıyordu sadece elini başına uzattı o kadar.kalbi atıyor sağlıklı dedi doktor ama 12 haftalıkken de böyleydl kollarını hafifçe oynatıyordu o kadar içime bişey düştü dünden beri.çok tembel bir bebek dedi ama gene de düşünmeden duramıyorum ben hiç vitamin kullanamadım yutamadığım için ondan mı neyden yoksa yaradılışı mı acaba.içim kuşkulu.var mı böyle bildiğiniz durumlar
teşekkür ederim sayenizde rahatladım.peki senin kızın şimdi nasıl uslu mu.yani keşke öyle olsalar demiendişelenme canım benim kızımda karnımda çok hareket etmezdi.doktor ultrasonda her baktığında kızım elini yüzüne koymuş uyuyor olurdu.doktorumuzda çok tembel keyfine çok düşkün bir bebek derdi gülerdik.sağlığı yerindeyse endişelenme.ve bu durum yediklerinle alakalı değil tamamen bebeklerimizle alakalı.kızım keyfine okadar düşkündü ki 40 haftalık olmuştu ve halen doğum kanalına girmemişti.doktorumuz çatı muayenesi yaptı bebek öylece oturuyor içerde demişti çok komikti.içini rahat tut stres yapma boş yere.bazı bebekler gündüz bazı bebekler gece daha fazla hareket eder keyiflerine düşkün olurlar.senin bebişinde keyfine düşkün anladığım kadarıylaa ohh buldu sıcacık anne karnını hareket edipde kendini neden yorsun kicanım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini
ay ne güzel benim ikizlerim bebekken gündüz 45 dk.uyur 2 saat uyanık kalırdı ilk zaman dinlenemezdim hiç.inşallah bu bebeğim uslu olur.Benim oğlum da hamilelikte öyle kıpır kıpır bir çocuk değildi. Doğduktan sonrada uykuculuğu devam etti. Gece, gündüz uyurdu ilk aylarda. Sadece 3 saatte bir saat kurmuşsunuz gibi uyanır, meme, mama yerdi.18 günlükken geceleri deliksiz 6-7 saat uyumaya başlamıştı. İnşallah sizinki de öyle olur, rahat edersiniz. Okul başlayınca uykuculuk biraz problem oluyor ama 6 yaşına kadar da bizi hiç yormadı doğrusu.
teşekkür ederim sayenizde rahatladım.peki senin kızın şimdi nasıl uslu mu.yani keşke öyle olsalar demi
amiiin inşalllah canım sağol.sonradan alışıyor insan ama şu ilk etapta gaz problemi uyku düzensizliği gibi sorunlar insanı çok yoruyor.henüz bişeyden anlamadığı oyalayamadığın dönem yani.haftaya tekrar gidicem bakalım o zaman yine güneşlenir gibi yatıyor mu olacak.babası da 2 aydırgelemiyordu doktora o da görecek heyecanlıyızaslında ilk zamanlar usluydu ama büyüdükçe merak duygusu arttıkça evde karıştırmadığı yer kalmadı.fakat öyle asi, sinirli bir bebek değil.kendi halinde oynar kendi halinde evi karıştırır anneside toplar
inşallah senin bebeğinde çok uslu olur canım.
amiiin inşalllah canım sağol.sonradan alışıyor insan ama şu ilk etapta gaz problemi uyku düzensizliği gibi sorunlar insanı çok yoruyor.henüz bişeyden anlamadığı oyalayamadığın dönem yani.haftaya tekrar gidicem bakalım o zaman yine güneşlenir gibi yatıyor mu olacak.babası da 2 aydırgelemiyordu doktora o da görecek heyecanlıyız
Teşekkür ederim canım. geçen hafta kız dedi ama kesin diyemem demişti b u hafta doktorumu değiştiriyorum bakalım kızsa netleşir sanırım.hi hi kız olursa evdeki erkek egemenliği biraz kırılmış olur,erkek olursa da 4 tane atletli sakkallı erkek olur her yaştan:)) Allah hayırlısını versin hangisi hayırlıysa hepimizemerak etme canım zamanla hareketlenir zaten cinsiyeti bellimi ikiz oğlun varmış allah bağişlasın
Teşekkür ederim canım. geçen hafta kız dedi ama kesin diyemem demişti b u hafta doktorumu değiştiriyorum bakalım kızsa netleşir sanırım.hi hi kız olursa evdeki erkek egemenliği biraz kırılmış olur,erkek olursa da 4 tane atletli sakkallı erkek olur her yaştan:)) Allah hayırlısını versin hangisi hayırlıysa hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?