Bebeğim çoooookkk hareketli !!!!!

aysey

kızımız büyüyor :)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
912
2
96
Diğer
Arkadaşlar bebeğim çook hareketli.nerdeyse bütün gün tepiniyor :)
ayağını falan öle bir dayıyorki dışardan resmen görünüyor.doktorumuz tabii ki hareketli olmasının güzel bişey olduğunu sölüyor.ama bazen çok tuhaf geliyor bana hareketleri,sanki içerde koşarmış gibi yapıyor. kaydirigubbakcemile3
sizlerde hareket durumu nasıl?günün belli saatleri daha sakin oluyorlarmı?

cnm cok güsel bi durum bence benmkide cok hareketli ama sennki kadar degil günün belli saattlernde dinleniyo kaydirigubbakcemile3 senn bebiş kac aylık ben daha göremedm ayak izini falan ya ama cok istiyorum inş en kısa zmnda görürüm o minik ayagını kaydirigubbakcemile3
benmkide bazen cok degişik hareketler yapıyo dönüyomu taklamı atıyo artk napıyosa kaydirigubbakcemile3ne işler ceviriyosun içerde sen diyorum biras daha hareket edip duruyokaydirigubbakcemile3

evet evet kaburgama bir vuruyor bazen istemeden aahh diye bağırıyorum.
aman sağlıklı olsunlarda istedikleri kadar tepinsinler.
birde sanırım dışarı çıktıklarında da hareketli oluyomuş böyle bebekler :))
bizleri çok hareketli günler bekliyor olabilir

Kızlar bişi sorucam, şimdi sigortadan alınan doğum parası varya, 32. haftaya kadar çalışman gerekiyomuş, sonra rapor alman gerekiyomuş ya peki sigortanın devam etmesi gerekiyomu o parayı alabilmek için bi bilginiz varmı? çünkü benim işten de sigortadan da çıkışım olucak. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olkursa çok sevinirim...bilmiyorumkismile

Kızlar bişi sorucam, şimdi sigortadan alınan doğum parası varya, 32. haftaya kadar çalışman gerekiyomuş, sonra rapor alman gerekiyomuş ya peki sigortanın devam etmesi gerekiyomu o parayı alabilmek için bi bilginiz varmı? çünkü benim işten de sigortadan da çıkışım olucak. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olkursa çok sevinirim...bilmiyorumkismile

canım sen muhasebeci değilmisin?bunu senden iyi kimse bilemez ki?
ayrıca konuyla hiç alakası yok sorduğun sorunun

yaaa kızlar bnde 30 haftalığım bnmde bebeğim hareket edio ama ufak ufak otururken uzanırken hıssedıyorum sık ama kıbar hareketler yaayerimseniben bazılarınız uyutmuo falan dıo yada çok hareketlı dışardan bellı oluodıoo benım dışardan en fazla karnımın bı tarafaı çokufak oynuo oturunca uzanınca göruorum takılcak bışeymıı fisfisfis

benimki 28 haftalık canım hiççç durmuyo acayip içimde resmen döndüğünü hissedebiliyorum okadar enteresan hatta bazen eşim şoka giriyo göbağimin bi tarafından başlıyo diper tarafa kadar sürtünerek gidiyo böyle kalkıp ininyo resmen yaaaa Allahım her şeferindede şoka giriyorum helede geceleri sol tarafıma yatınca hiç durmuyo düşünün eşimle sarılarak yatarken eşim bile hissediyo vurduğunu resmen karnın kalkıp iniyo çok enteresan yaaa Allahım bu duyguyu herkeze yaşatsın

34 haftalık canım benimki.seninki ne kadarlık?

26+2 cnm ben daha sennkine göre kücük benmki daha :)
bi kac gecedir ebnde hissediyorum unutup saga yatıyorum ayagını bastırıyo sanırım nasıl agrıyo hemen sola yatıyorum geciyo elini kolunu cok bastırıyolar bazen kaydirigubbakcemile3
ama vidden cok memnunum bi ara cok az oynadıda krize gedm noldu diye böle olması coook ii benm için aman oynasınlar istedkleri kadar canları sıkılmısıtr bebislerin kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bebeğim çook hareketli.nerdeyse bütün gün tepiniyor :)
ayağını falan öle bir dayıyorki dışardan resmen görünüyor.doktorumuz tabii ki hareketli olmasının güzel bişey olduğunu sölüyor.ama bazen çok tuhaf geliyor bana hareketleri,sanki içerde koşarmış gibi yapıyor. kaydirigubbakcemile3
sizlerde hareket durumu nasıl?günün belli saatleri daha sakin oluyorlarmı?
canım yandın sen kaydirigubbakcemile3 doğunca çooooook yaramaz olacak bebişin. İnşallah kolik olmaz. benim kızımda sanki takla atıyordu içimde öyle hareketliydi. çıktığında ise kolikti !!!!!!! 4 ay boyunca neler çektik neler. 10 sene yaşlandık eşimle. şimdi 3 yaşını bitirdi ve halen çooook yaramaz cadı kızım.

aynen hiç durmuyp maşalhh hareketli olması iyilik halini gösteirrimiş ama korkuyorum napıyo bu diiyee karnım bi oyana bi buyana gidiyo :) acıyo artık sürekli biyerlerini dayıyo vurmayı bıraktıgında vurdugu yer çok agrıyo cimciklremişler sanki maşalahhh bebişleree

ayyyy cok guzel yaaaaaaaa.ben daha 23.haftanin icindeyim ama cok fazla hissettmiyorum.insallah ileriki haftalarda cok oynar bebisimm.sizlerinkini okuyunca cok imrendimmmm.allah herkese saglikli bebis versinn.:Saruboceq:

ikisi de çok hareketli..ileri haftalarda hapı yuttum..bilmiyorumkismile

Back
X