Çocuk Hastalıkları bebegim de alt dudak kaymasi yamulmasi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gamze67

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
31
2
Merhaba arkadaşlar foruma baktım sadece bir kişi yazmış ama birtürlü ulaşamadım bebegim doğdugu zaman çocuk doktoru ağzı kayıyor dedi herzaman değil ama ağlarken bazen altdudagi kayıyor doktor çok önemsemedi kaslariyla ilgili olabilir işte nörolog à gidebilirsin à egg için suan önermiyorum gibi birşeyler soyledi internette bişey bulamadım konuyla ilgili bilginiz varmı sonradan düzelir birsey mi lütfen bilgisi olan birsey söylesin sürekli aklıma olumsuz şeyler geliyor rabbim meleklerimiZi bize bagislasin

Canım merhaba
Benimde 6 aylık kızım alt dudağı sag tarafa kayıyor biz gec farkettik tabi senin aldığın bir sonuc var mı ?

Kusura bakmayin cok gec yaziyorum ama.fazla giremiyorum
Oglum 17 aylik oldu masallah.5 aylikken dr a gitmistik dudagin kenarindaki sinirlerle ilgili oldugunu belki dogun aninda olmus olabilecegini soyledi.candan ercetini ornek verdi hafif vapkin bir gulusu olur sadece.rabbim baska sikinti vermesin . Ben cocuk norolgundan randevu alamadim birturlu simdi ozele goturcem.herkes bana cok irdeliyosun yok bisey diyorlar.ama annelik iste.bu arada artik o kadar belli de olmuyor.sizin yaptigini birsey varsa paylasiraaniz sevinirim

X