- Emoji Skoru
- 5.604
- Puanlar
- 158
Tam 2 aylık bebeğim var. Son iki haftadır falan aynı sorunu yaşıyorum. Reflümüz var. Memeyi zaten reddediyor diye biberonla sagdigim sütü veriyordum. Çok güzel emiyordu. Son zamanlarda içtiği süt azaldı. Resmen biberonla kavga edip ağlıyor içerken yarısını dışarı çıkarıyordu. Biberon değişikliği de yaptım değişmedi. Birde istemeden içtiği için sürekli boğazına kaçıyordu. Dün gece biraz içti. Sonraki uyanmalarından 10 ml 20 ml içti sabah etti.
Burda arkadaşlarla konuşurken bir arkadaşım dediki süt yoğun olursa reflüsü de hafifler dedi. Birde bunun için kıvam arttırıcı mamalar varmış. Benim elimde bugün o olmadığı için bende elimde olan mamadan süte az bir şey kattım. 60 ml yarım ölçek kattım lıkır lıkır içti. Hiç akitmadan şok oldum
bugünkü beslenmeleri arttı mesela. Nerdeyse 100 ml içen bebeğim son iki haftadır 50 60 bazen zorla 70 içiyordu Akıta akıta. Geceleri daha az tabi. Bugün her beslenmesinde 80 90 ml hazırlayıp yarım ölçek mama attım. Çok kalori farkı olmuyor. Yani bebeğe ağır geleceğini sanmıyorum. Çok rahat içti. 2 haftadır işkence çekiyor muşuz. İstersen dene. Ya da doktoruna sor bu konuyu. Bizim de görünürde alerjimiz yok çünkü. Reflümüz var sadece.
Burda arkadaşlarla konuşurken bir arkadaşım dediki süt yoğun olursa reflüsü de hafifler dedi. Birde bunun için kıvam arttırıcı mamalar varmış. Benim elimde bugün o olmadığı için bende elimde olan mamadan süte az bir şey kattım. 60 ml yarım ölçek kattım lıkır lıkır içti. Hiç akitmadan şok oldum