- Emoji Skoru
- 495
- Puanlar
- 33
Son gaz devam ediyor maalesef bazen sorunsuz içiyor ama genel anlamda zorlayarak veriyorum bu aralar kundak yapıp uzatıp öyle biberonla vermeye çalışıyorum bir tık daha fazla içiyor diğer türlü eliyle itiyordu. Mama vermiyorum sütümü sağıp veriyorum ama mama da denemiştim değişen bir şey olmamıştı bir diğer işe yarayan şey beslenme aralıklarını kısaltmak oldu eskiden üç dört saat geçsin acıkır içer diye düşünürdüm şimdi iki saatte bir denemeye çalışıyorum ilgisini çeksin diye de bir elimle oyuncak gösteriyorum sesli şarkı söyleyen bir oyuncak ona odaklanmasını sağlıyorum. Bebeğim prematüre doğmuştu 2300 gram son iki üç hafta kilo alımı durmuştu maalesef biz de aynı zaman da yoğun kusma da vardı.Son kilosunu bilmiyorum bu salı öğrenicem. Bu arada doktor onayı ile süt zenginleştirici kullanıyorum süt verme şansınız varsa kaloriyi arttırıyor az da içse kilo almasını sağlıyor sütümü sağıp içine ekliyorum.Merhaba son durumunuz ne acababizde şuan sıkıntı yaşıyoruz mama reddi geçti mi azaldı mı bebeğiniz kaç kilo kilo alımı nasıl
![]()