- Konu Sahibi umutlardunyasi
-
Bence diş okadar süre ateş yapmaz aslında diş çıkarmak zaten ateş yapmazmış diş çıkartılan dönemde bebeklerin bağışıklıkları zayıfladıkları için kolay hastalanırlarmış.İlacını meyve suyunun içine kat yada damlalıkla damla damla içir korkma 37. civarı yüksek değil ama bu yaz sıcağında çocuğu sıcak tutmak ateşliyken bana göre mantıklı değil ince giydir bence ılık duş aldır yükseldiği gibi ilk onu yap ateş çok yükseldiğinde hastaneye götürdüğündede aynı şeyi yapıyorlar ılık soğuga yakın duş en etkilisi ilacın yanında
Canim suan avustralyadayiz. Haftaya türkiye ye gelcez insaalah. Burda suan kıs. Hava soğuk. Doktor belki o yüzden sıcak tut dedi. Hatta dedim ama sıcak tutsam ateşi cikiyor dedi cok çıkarsa panadol (ateş düşürücü) ver ve banyo yaptir. Dedim tadı aci icmiyor. Dedi başka hiçbir ilacı veremem. dedi hiç ilaç verme ateşi çıktımda banyo yaptir. Çinli bir doktor iyi bir doktor aslında. Dedim fitil olsa olmazmı. Hayır baska hiçbir şey önermiyorum. Dediği gibi bende vermiyorum. Bugun 4. Gun bitti burda. Hala ateşi var. 38 i geçmedi sukur. Üstünü genede hafif örtüyorum. Atlet bez var üstünde. Sanki bu aksam daha iyi gibi ama hala uykudan sık uyanıyor. Dün deli oldum uyumadı butun gece. Toplasam 6 saat belki uyudu. İnsaallahbu aksam uyur. Anne olmak cok zormus. Sanki benim dişim cikiyor:))) acaba normalmi bu kadar uzun günler ateşinin bu seviyede olması? Dış çıkarken ateş olurmuş. Ama bizimkinin çıkmış gözüküyor. acaba baska dismi geliyor bu kadar hassas anlamadım???
Bugun hastaneye gittik. İdrar testinde enfecsuyon ciktigeçmiş olsun canım bizide haberdar et.Hep söylerler doktorlar bir ateş 2-3 günü geçipde hala devam ediyorsa altında muhakkak bir sebep vardır idrar yolu enfeksiyonu çıkabilir üzülme canım ama dediğin gibi boşu boşuna beklemişsin 5 gün ilk doktor yanıltmış işde sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?